asia_krakowianka 03.11.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Zapraszam do śledzenia mojej budowy Party MG Projekt :) Każda opinia i uwaga jest potrzebna!!! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?220713-krakowskie-Party-u-Asi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 10.12.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witaj Asiu Zauważyłam, że utworzyłaś komentarze, więc wpisuje się jako pierwsza Czekam na obiecane zdjęcia inspiracji kuchni Strona homebook.pl rzeczywiście rewelacjyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 11.12.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 założyłam komentarze, ale chyba i tak będzie u mnie chaos z tym wpisywaniem, czyli co i gdzie...Niestety nie należę do systematycznych i uporzadkowanych, chociaż bardzo sie staram i co roku mam takie noworoczne postanowienie...dzwonili do mnie z tego studia kuchennego i pod koniec tygodnia ma być ta nowa ekspozycja więc dam Ci znać czy coś fajnego, wrzucę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 06.04.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 W końcu doczekałam się jakiejś fotorelacji Gratuluję rozpoczętej budowy Wiem jak bardzo to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż.maliniak 07.04.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ...witam, kibicujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 08.04.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Witam Też buduje Party i kibicuje. Podoba mi się Wasze zaangażowanie w każdy szczegół budowy. Jeszcze raz powodzenia. U mnie własnie kładzie się elewacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 08.04.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Witaj aLien01 Twoje wpisy to ja znam prawie na pamięć i wiem że budujemy dom z tego samego projektu, tylko Ty zdecydowanie go powiększyłeś. Zapraszam częściej do oglądania i podpowiadania co wg Ciebie warto zrobić i jak. U nas póki co wielka euforia, bo wreszcie się zaczęło cokolwiek dziać i mimo, że jesteśmy notorycznie zmęczeni to jednak mega szczęśliwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 09.04.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Super, że Wam się udało i budowa w końcu wystartowała. Na razie jesteście zadowoleni z ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 09.04.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Zadowoleni to mało powiedziane, nie będę zapeszać, ale póki co wszystko idzie dużo lepiej niż moglibyśmy planować. Łącznie z pogodą Aż żal, że teraz będzie krótka przerwa - musi chwilę odstać grunt, a ekipa idzie na 2 tyg na inną budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 10.04.2014 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Na pewno będę zaglądać. Ja teraz też jestem codziennie na budowie. Wykańczamy łazienkę, robi się elewacja w piątek wkopujemy oczyszczalnię, hydraulik kończy pracę - oj dużo się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 10.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Witam,Kibicujemy Wam i cieszymy się z kolejnej podkrakowskiej budowy.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 29.04.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 I jak tam u Was idzie? Jednak nie daliśmy foli pod chudziak, robimy tak jak w projekcie jest A wy? Z czego budujecie ściany i kominy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 02.05.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Hej Kasia,u nas kończy się przerwa, w przyszłym tygodniu mają zalewać tą ślepą wylewkę, a za kilka dni zaczynają stawiać ściany. My kupiliśmy ekologiczny pustak ścienny Hadyterm z Hadykówki. Z tego co się dowiadywaliśmy ma najmniej tych szkodliwych składników, popiołów itd. Opinie ok, jak przyjedzie dostawa to się okaże. A systemy kominowe to jeszcze przed nami - pisałaś w wątku MGParty, że macie wycenę na około 6 tys. za dwa - jakiej długości? 7-7,5m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 04.05.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Facet nam oględnie powiedział bo nie pamiętaliśmy dokładnie jakie wymiary ma komin, dał nam swoją wizytówkę i mamy mu plany przesłać, dawał też rabat bo to były jakieś pokazy budowlane w jednej z hurtowni. Jak się dowiem czegoś więcej na temat tych kominów to ci dam znać pozdrawiam was!! Ps. My z murami ruszymy dopiero pod koniec czerwca bo wtedy mamy urlop :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 13.05.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ja też gratuluję rozpoczęcia budowy. Będę tutaj zagladać. Ładny domek. :rolleyes:Ja jestem na etapie poszukiwania projektu. Wiem, że ma być prosty niewielki domek, w miarę tani w budowie, ale musi pomieścić pięcioosobową rodzinę. Właśnie tu u mnie zaczynają się schody. Gorąco pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 13.05.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ja też gratuluję rozpoczęcia budowy. Będę tutaj zagladać. Ładny domek. :rolleyes:Ja jestem na etapie poszukiwania projektu. Wiem, że ma być prosty niewielki domek, w miarę tani w budowie, ale musi pomieścić pięcioosobową rodzinę. Właśnie tu u mnie zaczynają się schody. Gorąco pozdrawiam:bye: Zapraszam Party jest w sumie niewielki, kosztowo też porównując do innych ok, a co do miejsca, to wliczając pokój na dole są 4 sypialnie. Duże rodzinki są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 16.05.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ups, wlazłam ci w dziennik z komentarzem sorki i nie umiem tego odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 16.05.2014 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ups, wlazłam ci w dziennik z komentarzem sorki i nie umiem tego odkręcić. luz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszKRK 19.05.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Hejka fajnie idzie budowa, co do kominów to każdy mówi co innego ale w końcu zdecydowaliśmy się na systemowe ale nie oryginalne schiedel'a, cena za ocieplany 8m bez wentylacji 2070zł brutto za nieocieplany 8m z wentylacją 1780zł. W sumie 2tys. taniej niż oryginały, kto co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 31.05.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Asiu, w bardzo ładnej okolicy będziecie mieć ten domek widoki z okna bardzo ładne Przyjemnie patrzeć jak domek rośnie! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts