Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

krakowskie Party u Asi - komentarze

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 183
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 months później...

Oj dawno mnie tu nie było...:)

Jak na złość zaraz po przeprowadzce miałam tyle wyjazdów służbowych, że prawie zamieszkałam w hotelach, ale powiem szczerze, że moja nieobecność była spowodowana brakiem weny twórczej i kompletnym rozleniwieniem po intensywnym roku budowy...

U nas wszystko dobrze, mieszka się coraz przyjemniej chociaż jeszcze tyle do zrobienia, że nawet nie chcę myśleć. Oczywiście już widzę kilka słabych punktów projektu, ale w większości spełnia nasze aktualne oczekiwania, więc wszystkim, którzy się zastanawiają nad wyborem Party - polecam!

Oj dawno mnie tu nie było...:)

Jak na złość zaraz po przeprowadzce miałam tyle wyjazdów służbowych, że prawie zamieszkałam w hotelach, ale powiem szczerze, że moja nieobecność była spowodowana brakiem weny twórczej i kompletnym rozleniwieniem po intensywnym roku budowy...

U nas wszystko dobrze, mieszka się coraz przyjemniej chociaż jeszcze tyle do zrobienia, że nawet nie chcę myśleć. Oczywiście już widzę kilka słabych punktów projektu, ale w większości spełnia nasze aktualne oczekiwania, więc wszystkim, którzy się zastanawiają nad wyborem Party - polecam!

A o jakich słabych punktach wspominasz? Bo my jesteśmy na początku budowy i już widzę że problem będzie z wysuniętym daszkiem który jest częścią garażu. Narazie nic nie jest otynkowane ale widać że musimy znaleść jakieś dobre rozwiązanie dla tego małego daszku bo przy deszczach czy śniegu zalegającymm zimą może być poważny problem. Jak wy to rozwiązaliście u siebie? Proszę poradź.