kakusek 26.03.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Hmmmmm faktycznie przenioslas sie do stolicy bo ani widu ani slychu Rzuc te robote i powiedz ze musisz nacieszyc sie nowym domkiem a nie mieszkac w hotelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.04.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Asiu co tam u Ciebie-jak minely Swieta? Mnie rozlozylo przed samymi Swietami tak wiec z wszystkim bylam "opozniona" ale za to wypoczelam za wszystkie czasy wylegujac sie w wyrku Pokaz domek w Swiatecznej odlsonie i daj znac jak sie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 14.07.2015 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Oj dawno mnie tu nie było... Jak na złość zaraz po przeprowadzce miałam tyle wyjazdów służbowych, że prawie zamieszkałam w hotelach, ale powiem szczerze, że moja nieobecność była spowodowana brakiem weny twórczej i kompletnym rozleniwieniem po intensywnym roku budowy... U nas wszystko dobrze, mieszka się coraz przyjemniej chociaż jeszcze tyle do zrobienia, że nawet nie chcę myśleć. Oczywiście już widzę kilka słabych punktów projektu, ale w większości spełnia nasze aktualne oczekiwania, więc wszystkim, którzy się zastanawiają nad wyborem Party - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakmar 15.07.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Oj dawno mnie tu nie było... Jak na złość zaraz po przeprowadzce miałam tyle wyjazdów służbowych, że prawie zamieszkałam w hotelach, ale powiem szczerze, że moja nieobecność była spowodowana brakiem weny twórczej i kompletnym rozleniwieniem po intensywnym roku budowy... U nas wszystko dobrze, mieszka się coraz przyjemniej chociaż jeszcze tyle do zrobienia, że nawet nie chcę myśleć. Oczywiście już widzę kilka słabych punktów projektu, ale w większości spełnia nasze aktualne oczekiwania, więc wszystkim, którzy się zastanawiają nad wyborem Party - polecam! A o jakich słabych punktach wspominasz? Bo my jesteśmy na początku budowy i już widzę że problem będzie z wysuniętym daszkiem który jest częścią garażu. Narazie nic nie jest otynkowane ale widać że musimy znaleść jakieś dobre rozwiązanie dla tego małego daszku bo przy deszczach czy śniegu zalegającymm zimą może być poważny problem. Jak wy to rozwiązaliście u siebie? Proszę poradź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts