hulk14 03.11.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Mam : 2 okna z 2 szybami: ok 68 cm x 121 cm 1 okno z 2 szybami: ok 68 cm x 101 cm drzwi balkonowe z szybą: ok 66 cm x 206 cm Chcę na te szyby/okna/drzwi założyć rolety albo żaluzje drewniane. Okna i drzwi są plastikowe. W przypadku okien mam założone firany, w przypadku okien w salonie i sypialni mam również zasłony. Nie wiem jakie są ceny rolet, żaluzji, robocizny ich zalet i wad. Moje zdolności są dalekie od zdolności złotej rączki w kwestiach remontowych/instalacyjnych itd itp. Mój ojciec (który ewentualnie mógłby mi pomóc w instalacji rolet/żaluzji) posiada je powiedzmy na średnim poziomie. Wiem, że są rolety przykręcane i są przyklejane, czy te przyklejane się nie odklejają? Jak w przypadku instalacji rolet / żaluzji nieprzyklejanych do ram okna, czy ich instalacja jest trudna (nie wiem czy kupić razem z montażem czy bez)?Chciałbym się zmieścić w kwocie około 1000 zł złotych (nie wiem na ile to możliwe). Czy bylibyście w stanie doradzić (bądź odradzić) jakieś konkretne firmy/rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts