szymon189 03.11.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Oglądam na Polsacie program Nasz nowy dom. Chciałbym się zapytać Was ekspertów czy te remonty na serio są w 5 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 04.11.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Oglądam na Polsacie program Nasz nowy dom. Chciałbym się zapytać Was ekspertów czy te remonty na serio są w 5 dni?To nie sztuka zrobić coś na pokaz w 5 dni. Można się jednak zastanawiać nad jakością tak wykonanych prac. Ścianę w pokoju można przemalować w jeden dzień ale z gruntowaniem, szpachlowaniem, zdzieraniem starych powłok to już ze 3 zejdzie, bo trzeba poczekać aż wyschnie itp. Tak to chyba działa. Po łebkach tam gdzie nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdu 06.11.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Właśnie też sie zastanawiam nad jakością tych remontów. Ostatnio wymienili poszycie dachu, a zostawili stare drewno, które nie wyglądało na zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris.m 23.03.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Właśnie oglądałem wczoraj nowy odcinek (z tą 35-letnią "babcią" i matką kilkorga dzieci) i ciekawi mnie jak to jest, czy oni wcześniej mają załatwiane pozwolenie na budowę? A już najlepsze było poddasze - tzn strych bardzo ładnie przerobiony na piękny pokój, ale sufit był tak nisko, że Kasia Dowbor obijała się o niego głową, czy teraz już tak można dowolnie sobie robić poddasze? Niezależnie od wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 17.04.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ja najbardziej 'podziwiam' ich pracę z eternitem. W początkowych odcinkach kompletnie bez zabezpieczeń. Pozwolenia na to pewnie kompletnie nie mają bo na to się czeka. Ciekawe jak utylizuja Pewnie robia samowolnie a po programie właściciele kary płacą. Ale tego na antenie nie pokażą już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 17.04.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ja jestem przkonana, ze wszystkie formalnosci sa zalatwiane przed rozpoczeciem prac. Mysle ze czekanie na rozne pozwolenia, tego programu nie obowiazuje. Wazne ze pomagaja potrzebujacym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts