Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

MIli Forumowicze, prosze wszystkich specjalistow od okien ( mowie o osobach prywatnych, ktore przerobily juz temat okienny) o pomoc w ulozeniu

1. wlasciwej listy profili okiennych PCV.

Chodzi mi o to aby nie pisac o tym kto ma jakie okna, tylko to co uwazacie Panstwo na temat profili, jakie sa wg. was najlepsze lub jaka grupa( jesli wystepuje wiecej niz 1 profil) jest na pozycji nr. 1/

2. to samo pytanie mam o okuciach.

3.A teraz pytanie dodatkowe, kto moze mi wiecej powiedziec na temat firmy Forest Fabryka Okien PCV z Malborka.Slyszalam tylko, ze dostarcaja profile Aluplastu.

4. i co myslicie o profilu Energeto firmu Aluplast ? czy ktos juz ma zamontowany?

Dziekuje i pozdrawiam. Majka

MIli Forumowicze, prosze wszystkich specjalistow od okien ( mowie o osobach prywatnych, ktore przerobily juz temat okienny) o pomoc w ulozeniu

1. wlasciwej listy profili okiennych PCV.

Chodzi mi o to aby nie pisac o tym kto ma jakie okna, tylko to co uwazacie Panstwo na temat profili, jakie sa wg. was najlepsze lub jaka grupa( jesli wystepuje wiecej niz 1 profil) jest na pozycji nr. 1/

2. to samo pytanie mam o okuciach.

3.A teraz pytanie dodatkowe, kto moze mi wiecej powiedziec na temat firmy Forest Fabryka Okien PCV z Malborka.Slyszalam tylko, ze dostarcaja profile Aluplastu.

4. i co myslicie o profilu Energeto firmu Aluplast ? czy ktos juz ma zamontowany?

Dziekuje i pozdrawiam. Majka

Podstawa decyzji to nie profil i okucie a PRODUCENT oraz SALON SPRZEDAŻY. Pamiętaj że o zadowoleniu z użytkowania okien zdecyduje głównie ich montaż, następnie producent, który wyprodukuje okno i zapewni serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Niestety z dobrego profila i dobrych okuć można wykonać kiepskie okno, można też zakupić super produkt, ale je źle zamontować . Popytaj znajomych, którzy kupowali okna, poczytaj opinie na forach internetowych itd.