majeczka212 03.11.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 MIli Forumowicze, prosze wszystkich specjalistow od okien ( mowie o osobach prywatnych, ktore przerobily juz temat okienny) o pomoc w ulozeniu 1. wlasciwej listy profili okiennych PCV. Chodzi mi o to aby nie pisac o tym kto ma jakie okna, tylko to co uwazacie Panstwo na temat profili, jakie sa wg. was najlepsze lub jaka grupa( jesli wystepuje wiecej niz 1 profil) jest na pozycji nr. 1/2. to samo pytanie mam o okuciach.3.A teraz pytanie dodatkowe, kto moze mi wiecej powiedziec na temat firmy Forest Fabryka Okien PCV z Malborka.Slyszalam tylko, ze dostarcaja profile Aluplastu.4. i co myslicie o profilu Energeto firmu Aluplast ? czy ktos juz ma zamontowany?Dziekuje i pozdrawiam. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 04.11.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 MIli Forumowicze, prosze wszystkich specjalistow od okien ( mowie o osobach prywatnych, ktore przerobily juz temat okienny) o pomoc w ulozeniu 1. wlasciwej listy profili okiennych PCV. Chodzi mi o to aby nie pisac o tym kto ma jakie okna, tylko to co uwazacie Panstwo na temat profili, jakie sa wg. was najlepsze lub jaka grupa( jesli wystepuje wiecej niz 1 profil) jest na pozycji nr. 1/ 2. to samo pytanie mam o okuciach. 3.A teraz pytanie dodatkowe, kto moze mi wiecej powiedziec na temat firmy Forest Fabryka Okien PCV z Malborka.Slyszalam tylko, ze dostarcaja profile Aluplastu. 4. i co myslicie o profilu Energeto firmu Aluplast ? czy ktos juz ma zamontowany? Dziekuje i pozdrawiam. Majka Podstawa decyzji to nie profil i okucie a PRODUCENT oraz SALON SPRZEDAŻY. Pamiętaj że o zadowoleniu z użytkowania okien zdecyduje głównie ich montaż, następnie producent, który wyprodukuje okno i zapewni serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Niestety z dobrego profila i dobrych okuć można wykonać kiepskie okno, można też zakupić super produkt, ale je źle zamontować . Popytaj znajomych, którzy kupowali okna, poczytaj opinie na forach internetowych itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts