jaimojdom 04.11.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Witam, czy ktoś z użytkowników forum kupował z tej firmy blachodachówke? Proszę o opinie na temat dachy- zapolski. Proszę o adres realizacji jeśli można i informacje czy z terminami było wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej66066 04.11.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Opinie- same pozytywne - duży wybór, niskie ceny. Jeśli szukasz Plannji to oni właściwie dominują na rynku Warszawskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin166066 05.11.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Niskie ceny blachodachówki Smart. Mają też porządna ekipę do montażu. Stare Babice ul Wieruchowska w drugiej linii zabudowy więc musisz prywatną wiadomość wysłac to ci powiem dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek125689 05.11.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Opinia o firmie ogólnie dobra Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budujeibuduje 08.11.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Klaudyn ul Krzyżanowskiego przy Kiepury. Są wporzo, mogę polecić. Robili tydzień 500 mkw i od groma wentylatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagoramizalasmi 08.11.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Polecam - kupowałem okna dachowe z dostawą do Jantar ul Gdańska 59. Dobry kontakt, szybkie załatwienie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 08.11.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) ahahahahahaha......ja pier...........aż tak słabo wami idzie....byłem kiedyś w tej firmie. Nie zdradzę w jakim charakterze. Zgadza się ze handlujecie planja i na tym kończy się prawda zawarta w powyższych komentarzach....jednopostowcow zresztą. Chyba nie muszę wyjaśniać o co tu chodzi. Zal, w Wyszkowie nie poszło w ostrowi również ale na FM najlepsi...pfff:) Edytowane 8 Listopada 2013 przez photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.11.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Żenada!:mad:To kojne wpisy świadczące o miernocie tej firmy:P. Z całą pewnością zmierza ona ku upadkowi:yes: skoro jej nie stać na płatne ogłoszenie. To :spam:Firmie Zapolski mówimy NIE! Pozdrawiam (czytelników tego wątku a nie tą firmę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legionowostolica 12.11.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A ja nie patrzyłem na wpisy hejterów i spamerów i zamówiłem u nich dach. Nie żałuję. Poszło szybko i bezproblemowo. Adres budowy: Józefów ul szkolna - budynek komercyjny - kolor grafitowy- blachodachówka. Zapolski w 3 dni uwinął się z łatami i blachodachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwamiski 12.11.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ocena bardzo dobra. Po bardzo negatywnych przejściach z ich konkurencją. Zapolski- Radzymińska 233 to po prostu niebo a ziemia z tamtym. Fachowa obsługa, materiał zgodny z opisem i informacją. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 12.11.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ocena bardzo dobra. Po bardzo negatywnych przejściach z ich konkurencją. Zapolski- Radzymińska 233 to po prostu niebo a ziemia z tamtym. Fachowa obsługa, materiał zgodny z opisem i informacją. POLECAM hmm...nie spodziewalem sie inaczej......drogi adminie czy mozna cos z tym zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 12.11.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A ja nie patrzyłem na wpisy hejterów i spamerów i zamówiłem u nich dach. Nie żałuję. Poszło szybko i bezproblemowo. Adres budowy: Józefów ul szkolna - budynek komercyjny - kolor grafitowy- blachodachówka. Zapolski w 3 dni uwinął się z łatami i blachodachówką. i tu tez..idzie zima dachy stanęły jest czas na klikanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwamiski 14.11.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Nie jestem adminem, ani botem, Photos jeśli masz pytania to chętnie służę odpowiedzią.:yes: Zobowiązałem sie do udzielenia opinii to ją udzielam. Dom mam w Łomiankach ul Dębowa ceglasta blachodachówka i rynny pvc ceglaste.. Chcesz zobaczyć - zapraszam. A i jeszcze jedno- ja się przedstawiam. Jeśli chodzi o wykonawstwo to mieliśmy ich z polecenia. Cenę materiału sprawdzaliśmy u kilku dostawców z tego w 3 punktach w Łomiankach. Pod względem ceny materiału to wyszło u nich średnio ale w dolnej strefie. Z uporem polecają markowe blachy a przecież nie każdy chce kupować zaraz mercedesa. Po co komu na działce za 200 tys dom za milion? Rynny tylko wybrałem źle. Wziąłem plastiki ale lepiej było wziąć metalowe. Mam nadzieję że wytrzymają mrozy. U sąsiada już w pierwszym roku popękały. Pękały w zimę pod naporem śniegu. Jeśli jesteś zainteresowany to mam dobrego hydraulika - Onyśk. Nie mam do niego teraz kontaktu. ale podam jutro. Robi też posadzki. Trochę niecierpliwy ale robi szybko i dość starannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwamiski 14.11.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 A jeszcze jedno, dobrze jest mieć stały kontakt z wykonawcą i poprawne relacje. Takie w rodzaju kij, marchewka, kij, marchewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagoramizalasmi 15.11.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Nie jestem adminem, ani botem, Photos jeśli masz pytania to chętnie służę odpowiedzią.:yes: Zobowiązałem sie do udzielenia opinii to ją udzielam. Dom mam w Łomiankach ul Dębowa ceglasta blachodachówka i rynny pvc ceglaste.. Chcesz zobaczyć - zapraszam. A i jeszcze jedno- ja się przedstawiam. Jeśli chodzi o wykonawstwo to mieliśmy ich z polecenia. Cenę materiału sprawdzaliśmy u kilku dostawców z tego w 3 punktach w Łomiankach. Pod względem ceny materiału to wyszło u nich średnio ale w dolnej strefie. Z uporem polecają markowe blachy a przecież nie każdy chce kupować zaraz mercedesa. Po co komu na działce za 200 tys dom za milion? Rynny tylko wybrałem źle. Wziąłem plastiki ale lepiej było wziąć metalowe. Mam nadzieję że wytrzymają mrozy. U sąsiada już w pierwszym roku popękały. Pękały w zimę pod naporem śniegu. Jeśli jesteś zainteresowany to mam dobrego hydraulika - Onyśk. Nie mam do niego teraz kontaktu. ale podam jutro. Robi też posadzki. Trochę niecierpliwy ale robi szybko i dość starannie. Ten photos to handlowiec z konkurencji. Trudno tu czegos konkretnego sie dowiedzieć. Chyba Zapolski namieszał na rynku dachów bo konkurencja dostaje piany. Maja magazyn po sąsiedzku z firmą mojego brata. Są dobrze zorganizowani i się szybko ruszają a to się w Polsce nie podoba, oj nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej66066 15.11.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Ten photos to handlowiec z konkurencji. Trudno tu czegos konkretnego sie dowiedzieć. Chyba Zapolski namieszał na rynku dachów bo konkurencja dostaje piany. Maja magazyn po sąsiedzku z firmą mojego brata. Są dobrze zorganizowani i się szybko ruszają a to się w Polsce nie podoba, oj nie podoba. Pracowałem kiedyś u producenta blachodachówki ... nie powiem u jakiego.. i znam tą firmę. Faktycznie jak gdzieś postawią nowy punkt sprzedaży to klienci pchaja sie do nich drzwiami i oknami. :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.11.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 (edytowane) Skoro klienci się pchają to poco te spamy? Po co zaśmiecanie Forum taki wpisami? Komu jak komu ale akurat "photosowi" braku etyki zarzucić nie można i nie ma on sobie równych w poradach dotyczących pokryć dachowych. Pozdrawiam. Edytowane 16 Listopada 2013 przez Andrzej Wilhelmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaimojdom 17.11.2013 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ten photos to handlowiec z konkurencji. Trudno tu czegos konkretnego sie dowiedzieć. Chyba Zapolski namieszał na rynku dachów bo konkurencja dostaje piany. Maja magazyn po sąsiedzku z firmą mojego brata. Są dobrze zorganizowani i się szybko ruszają a to się w Polsce nie podoba, oj nie podoba. Tak się złożyło że ja założyłem ten wątek. Znalazłem pozytywne opinie klientów i festiwal nienawiści u konkurencji tej firmy. Typowy obraz polskiego grajdoła. Już dach jest zrobiony więc proszę o nieprzesyłanie bezpośrednio na mojego maila ofert ani zapytań. Jestem zadowolony. No i teraz spodziewam się potoku inwektyw i obłędnego tańca wariatów w postaci stałych użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaimojdom 17.11.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Tak się złożyło że ja założyłem ten wątek. Znalazłem pozytywne opinie klientów i festiwal nienawiści u konkurencji tej firmy. Typowy obraz polskiego grajdoła. Już dach jest zrobiony więc proszę o nieprzesyłanie bezpośrednio na mojego maila ofert ani zapytań. Jestem zadowolony. No i teraz spodziewam się potoku inwektyw i obłędnego tańca wariatów w postaci stałych użytkowników forum. A, i jeszcze jedno, robiłem ofertę u jednego ze "stałych uczestników" (spamerów) tego forum. Na szczęście wybrałem Zapolskich. Poszło bezproblemowo. Wydaje mi się że niektóre firmy nie zauważyły że przyszedł czas zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 17.11.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 przewiduje ze jeszcze z 50 nowych się tu wpisze i to tylko w tym miesiącu, chwaląc Waszą Firmę przeciętny użytkownik jakiekolwiek forum wie ile znaczy tak opinia....AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts