budujeibuduje 18.11.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Panie photos, jestem kierownikiem firmy ciesielskiej i jest w moim (nie ukrywam) interesie żeby firma Zapolski sprzedawała dużo dachów. Nie ukrywam tego ale zarazem mówię prawdę. Mówię to co myślę i na temat. Korzystają na tym klienci i ja - robota jest zrobiona szybko i sprawnie. Jeśli się Pan zetknął z tą firmą to proszę w imieniu wszystkich użytkowników o opinię. Takie wrzuty to zaśmiecanie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 18.11.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) Panie i Panowie...wypowiadam się ostatni raz w tym wątku. Jestem handlowcem, nigdy tego nie ukrywalem, nigdy tez nie reklamowalem firmy w jakiej pracuje. Zapolski handluje plannja, czyli jesli chodzi o blachy slowacka badz szwedzka blacha. Jeśli ktoś kupił cokolwiek tańszego od arcelora z marka Plannja jest to produkt z US Steel czyli słowacka blacha. Na szwedzie ok bo maja np w flexie czyli w odpowiedniku budmatu venecji podobna cene a np 50 mikronow powloki lakierniczej, malo tego mają ja rowniez w aluminium w grubosci 0,6 i wcle nie tak duzo wiecej kosztuje od standardowej blachy. Co by tu jeszcze dodac....hmmm moze to ze tez handluje plannja...i znam trochę tę marke....Zapolski handluje też mocno dachowką nibra...niestety w tym momencie nie moge się wypowiedzieć na temat jej jakości, nie słyszałem też złych opinii, czyli byc moze warto polecic...ale nie znam wiec nie polecam. Drogi wykonawco ani mnie ani na pewno mojej firmie nie zależy na tym aby zapolski nie sprzedawał, nie jesteśmy konkurencja w zadnym wypadku. Chodzi o to ze ja będąc początkującym na tym forum szukałem wielu informacji na temat pomp ciepła, Tego typu ogrzewanie mam u siebie. Ale zaden jednopostowiec nie przesadzil o mojej decyzji, nawet jednej opinii nie bralem pod uwagę, wiedząc że kryja się za tym nieuczciwi sprzedawcy...tak jest i tym razem, w tym watku chwala wasza firme tylko jednoostowcy, czyli wlasciciel i pracownicy ktorzy zarejestroali sie na potrzeby tego watku. I jeszcze raz....ja sprzedaję ale tylko w firmie, to forum mi pomogło (nie ważne w czym) i ja też tutaj pomagam, nigdy nikomu nic nie sprzedałem z tego forum.Pozdrawiam i rozsadku zycze, jak to mawia mistrz wykonawstwa Andrzej Wilhelm Edytowane 23 Listopada 2013 przez photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 18.11.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 1 marchew3 pietruszkilitr mlekakilo soliSorry, żona mnie wysłała na zakupy ale nie miałem gdzie zapisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.11.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 ... jestem kierownikiem firmy ciesielskiej i jest w moim (nie ukrywam) interesie żeby firma Zapolski sprzedawała dużo dachów. Takie wrzuty to zaśmiecanie forum. No właśnie takie wrzuty to zaśmiecania forum! Jak chcesz reklamować tą firmę to rób to odpowiednim wątku lub za pieniądze a nie za darmo! :mad:Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts