Rafael102 04.11.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Witam, kupiłem nowe (stare budownictwo) mieszkanie i przydałby się kapitalny remont. Duży pokój ma około 16m2 i na nim najbardziej chciałem się skupić. Mały pokój służy jako sypialnia, duży jako pokój dzienny i tutaj pytanie do was co byście mogli zaproponować ? Myślałem o wyburzeniu ściany między pokojem a kuchnią, jednak byłem u ludzi którzy tak sobie zrobili i jakoś nie powaliło mnie to na kolana. Zacząłem myśleć, że może lepszym rozwiązaniem byłby barek miedzy kuchnia a salonem z szafkami głebokosci 40cm ? Ewentualnie może nie ruszać tych ścian ? Chciałem, żeby było przestronnie, dużo wolnej przestrzeni, w salonie tylko jakieś łóżko do siedzenia, tv, stolik, moze wiekszy stol do jedzenia jak ktos wpadnie. Wstawima poglądowy plan mieszkania, na tą chwilę lepszego nie mam, może coś jesteście w stanie zaproponować ? Czekam na wasze porpozycje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 05.11.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) Może jakieś wymiary...........? Edytowane 5 Listopada 2013 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts