JK2010 05.11.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Zamierzam zlecić zrobienie podbitki dachowej z PVC. Mam duży okap , więc trzeba zrobić stelaż. Rozmawiam z różnymi ekipami i jedni chcą robić stelaż z drewna a inni (mniejszość) stelaż metalowy z profili. Co jest lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.11.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Twój dach jest znacznie większy od okapu i jest z drewna więc w czym problem? Można tak i tak. Prościej z drewna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 09.12.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Witam. Zostało mi sporo łat i kontrłat po robotach dekarskich, po prostu skład źle obliczył a ja przy odbiorze transportu zapłaciłam za materiał. Czy do czegoś może mi to się przydać przy podbitce? Mój dach jest dwuspadowy, prosty, z naczółkami nad ścianą szczytową. Dziękuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenKor 09.12.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Pewnie ze sie przydadzä. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts