Jarecky007 05.11.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 witam mam gniazda natynkowe z klapka i chcialem je zamontowac do instalacji ktora klade.to piwnica takze nie bedzie mi to przeszkadzalo. zastanawiam sie tylko czy nie bedzie problemu przy tynkach, czy je bedzie mozna bez problemu obtynkowac naokolo. ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 06.11.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Można, i jest to często praktykowane np w kuchniach restauracyjnych czy łazienkach. Nierzadko nawet płytki dookoła tego leżą. Tylko po co? W imię czego? Wykonawca nie wiedział, że istnieje hermetyczne gniazdo podtynkowe? Nie lepiej obsadzić w tynku zwykłą puszkę fi 60 i potem dokupić gniazda? Jeśli zatynkujesz gniazdo natynkowe, to przy jego wymianie może się okazać, że będziesz musiał też wydłubać z tynku jego podstawę niszcząc płytki, tynk, farbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecky007 06.11.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 takie po prostu mam, kiedys kupilem. dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts