hetman8 05.11.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witam serdecznie, Po półtorej roku poszukiwań znalazłem w końcu działkę, na której chciałbym wybudować swój dom. Problem w tym, że sprzedajacy właściciele wcześniej uzuskali pozwolenie na budowę domu, z zupełnie innego projektu. Przeglądałem WZ wydane dla tej działki, na których nie ma przeszkód do wybudowania domu z projektu, który wybrałem (M42 Przemyślany).Proszę o porade jak najlepiej załatwić taka sytuację: Czy aktualni jeszcze właściciele powinni anulować w starostwie takie pozwolenie czy może jest jakaś inna droga?Będę wdzięczny za pomocpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 06.11.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Przy kupnie działki cesja pozwolenia na Ciebie.Potem projekt zamienny i finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts