waldisobon 06.11.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Kiedyś miałem wannę 150x100, teraz mam prysznic i... tęsknię do wylegiwania się w wanience! 1. Jaka wanna do 1000 PLN za wannę + nóżki + panel? Ma być wzorniczo OK, biała i jakościowo OK. Przeglądam internet i wpadły mi cenowo w oko wanny PIRAMIDA ale nie znalazłem żadnych opinii na ich temat. 2. Panel osłaniający czy jednak płytki? Wcześniej miałem panel (wanna stała "luzem" w rogu łazienki) i było OK, zawsze mogłem pod wannę zajrzeć i byłem spokojny o wycieki etc. Teraz patrzę i dużo wanien jest pobudowywanych glazurą. To na pewno droższe rozwiązanie, ale czy lepsze? Jak rozwiązany jest dostęp do syfonu? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/184506-wanna-naro%C5%BCna-asymetryczna-jaka-do-1000-i-lepiej-z-obudow%C4%85-czy-jednak-p%C5%82ytki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts