kobra64 31.01.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Przekuś zapominasz o przerwie na końcu grupy - tej długiej na dopalanie. Ale i tak te 8 kW w grupowym to raczej tak umowne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prz3kus 31.01.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 nie wiem czy umowne zobacz teraz na mój ster 8kw ciągła praca bez postoju wykresy pokazują że chodzi na mocy mniej więcej 8kw. Ja się tylko pytam jak mogę ustawić ręczny tak aby przypominał jak najbardziej grupowe 8kw Jak ustawie 4s podawanie przerwa 25s i max spaliny 160stopnie bedzie to przypominało moc 8kw? Rozumiem ze nie da sie odzwierciedlic w 100% z powodu tych powtórzeń i dopalania ale tak mniej więcej I jeszcze jedno pytanie wiem że tutaj wiele pisania już było ale jak sądzicie w moim przypadku gdzie sporo muszę ciepła wyprodukować aby utrzymać 21 stopni w domu (nie patrzyć na ster, podaje tmp z poddasza gdzie połowy nie ogrzewam), lepiej palić ciągle na mniejszej mocy czy na większej tak aby szybko doszedł do zadanej czyli powiedzmy 15min pracuje 5 stoi itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts