BobBudowniczyy 07.11.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) Cześć.Przepraszam jeśli to złe miejsce , albo ten temat juz był.Nic podobnego nie znalazlem dlatego zakładam nowy.Chciał bym was prosić o poradę.Niedawno wymieniali u mnie w bloku rury kanalizacyjne z żeliwnych na plastikowe.Niestety, ludzie ktorzy to robili chyba źle te rury zainstalowali bo na połączeniu pomiedzy muszla a rura leje się woda.Poszedlem do sklepu i kupiłem takie połączenie do tych rur które jest lekko zgięte i dzieki temu ta rura i odpływ od muszli są równoległe i bez problemu rura wchodzi w ten odpływ. Problem jest jednak taki że odpływ jest troche węższy od tej rury i przy spuszczaniu wody dalej sie leje. I teraz nie wiem czy kupiłem złą rurę czy to w jakiś specjalny sposób trzeba połączyć?Mam nadzieję , że dobrze opisałem problem.Bardzo proszę o pomoc.Z góry dziękuję.Pozdrawiam. Edytowane 7 Listopada 2013 przez BobBudowniczyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 07.11.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jeszcze zrób fotki tego problemu - łatwiej będzie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedowiarek 07.11.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Zerknij np. ->>>>TUTAJ. Takie akcesoria są w każdym dobrym sklepie hydraulicznym. Coś na pewno dobierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia111 08.11.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 znalazłes rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts