binka2 08.11.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Witam , jestem w trakcie remontu mieszkania , poszukuję tanich podsufitowych lamp typu tuba ledowa. Czy ktoś z Państwa orientuje się gdzie można nabyć ja za preferencyjną cenę na rynku . Bede miala ich w mieszkaniu okolo 30 szt i koszty za szt 150 - 200 zl rosną przy takiej ilosci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoHardcore 09.11.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Na allegro proszę wpisać DOWNLIGHT i szukać... ceny są naprawdę różne. Właśnie sam poszukuje czegoś co będzie w moim zakresie budżetowym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 14.11.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ja kupiłem właśnie takie w Castoramie. Producent to "Nowodvorski" czy jakoś tak.Oprawy są bez regulacji kąta, mi akurat było to nie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts