Ana. 21.06.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Przepraszam za roztargnienie,ale sama rozumiesz,co człowiek ma w głowie w tym czasie:confused:Sama przeprowadzka to nie wszystko,u nas po prostu wiele rzeczy będzie kończonych w ostatnich dniach:mad:Plany planami a rzeczywistość jest jaka jest,montaż kuchni,panele,montaż drzwi to tylko te ważniejsze zadania do zrealizowania do soboty:o Nie wiem jak będzie,czy po prostu ekipy nie nawalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 22.06.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Witaj!! Zaglądam rzadko ale jestem pod wrażeniem. Osiągnęliście stan surowy zamknięty i lecicie dalej:) Gratulacj:wave: Moją uwagę przykuło okno narożne - chyba tak to się nazywa;/ Chciałam miec takie w kuchn ale mąż sie nie zgodizł ehh... Domek prezentuje się bardzo ładnie:) Pozdrawiam:bye: Ps. mogłabyś minapisac cene za schody betonowe materiał plus robocizna -na priv wyślij wiadomość jeśli to możliwe:) będę wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironman 26.06.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 bardzo podoba mi sie mniejsza wersja waszego projektu, i podpatruje regularnie wasza budowe. Czy moglibyscie napisac conieco o kosztach ? i byloby fantastycznie gdybyscie znaleźli chwile na wrzucenie wiekszej ilosci zdjec wnetrza domu.pozdrawiam ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 27.06.2014 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Nie dostałam żadnego powiadomienia o Waszych wiadomościach Przepraszam za roztargnienie,ale sama rozumiesz,co człowiek ma w głowie w tym czasie:confused:Sama przeprowadzka to nie wszystko,u nas po prostu wiele rzeczy będzie kończonych w ostatnich dniach:mad:Plany planami a rzeczywistość jest jaka jest,montaż kuchni,panele,montaż drzwi to tylko te ważniejsze zadania do zrealizowania do soboty:o Nie wiem jak będzie,czy po prostu ekipy nie nawalą Aniu nic nie szkodzi Poradzicie sobie wzorowo i spełni się Twoje marzenie o kawce na tarasie Witaj!! Zaglądam rzadko ale jestem pod wrażeniem. Osiągnęliście stan surowy zamknięty i lecicie dalej:) Gratulacj:wave: Moją uwagę przykuło okno narożne - chyba tak to się nazywa;/ Chciałam miec takie w kuchn ale mąż sie nie zgodizł ehh... Domek prezentuje się bardzo ładnie:) Pozdrawiam:bye: Ps. mogłabyś minapisac cene za schody betonowe materiał plus robocizna -na priv wyślij wiadomość jeśli to możliwe:) będę wdzięczna:) Okno narożne super wygląda, ale powiem Ci, że myślałam, że jednak będę przez nie miała większą widoczność na działkę. A dlaczego Twój mąż się nie zgodził? Nie mam pojęcia ile nas kosztowały schody betonowe - były wylawane razem ze stropem, więc nie mogę Ci podać ich dokładnej ceny. Robocizna była płacona za cały ssz, więc też Ci nie pomogę bardzo podoba mi sie mniejsza wersja waszego projektu, i podpatruje regularnie wasza budowe. Czy moglibyscie napisac conieco o kosztach ? i byloby fantastycznie gdybyscie znaleźli chwile na wrzucenie wiekszej ilosci zdjec wnetrza domu. pozdrawiam ze Szczecina Witaj Czy jakieś wnętrze szczególnie chciałbyś zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironman 27.06.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 w zasadzie caly dom ale najbardziej to pokoje na gorze i lazienka. Salon z jadalnia i kuchnia oraz garaz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 15.07.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Hej!!! Ale już domowo u Was dawno nie zaglądałam, a tu już nawet jadalnia umeblowana My jesteśmy na bardzo podobnym etapie - dziś SSZ i za dwa dni ruszają tynki, ale też czekam na wykończeniówkę, o już mam dość tego kucia, wiercenia, wbijania gwoździ...Fachowo zrobiona izolacja!! Podziwiam bo wiem ile to zajmuje czasu i sił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 03.08.2014 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Asiu, doskonale rozumiem to zmęczenie budową - gwoździe, młotki, papy i kable. Ja myślę o tkaninach, krzesłach, lampach, a mój mąż cały czas sprowadza mnie na ziemię i zamiast szukać stołu do jadalni to zmusza mnie do wybierania styropianu Ale to już tuż, tuż widać koniec, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 07.08.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Jak tam u Was? U nas wylewki więc na razie będzie jakieś dwa tygodnie przerwy. Wiesz... Z jednej strony chciałabym już wieszać obrazki na ścianach, ale jak myślę o wykończeniówce to dopiero robi mi się słabo Ja mam problem w sklepach, bo jak dla mnie jest tak duży wybór i tyle ładnych rzeczy, że nie wiem jak podejmę decyzję Ja nawet ciuchów za bardzo nie umiem kupować a co dopiero dopasować te wszystkie detale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 08.08.2014 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Po przerwie rusza już wykończeniówka? Myślisz, że zdąży to wszsytko wyschnąć? Wykończenówka nie bez powodu tak się nazywa Ale jest to jednak etap, który najbardziej mnie interesuje Z dopasowaniem wssytkiego na pewno poradzisz sobie znakomicie! Jestem pewna, że już zdążyłaś pomyśleć o każdym detalu, jak ja P.S. Gdzie zamawiacie drzwi zewnętrzne i bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 08.08.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Wykończeniówka gdzieś w połowie września, zaczniemy od ocieplenia, gładzi, sufitów podwieszanych....itd. Bramę chcę Hormanna, taką jak na zdjęciu tylko 5 m szerokości ( urabiam męża). Chociaż najkorzystniej cenowo wyszłaby Wiśniowskiego z firmy w Brzesku. Zobaczymy. Drzwi szukam aluminiowych, czekam na wycenę Aluhaus, Adeco. Ale drzwi na końcu założę - mamy dość solidne tymczasowe, a boję się że je zniszczą budowlańcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 13.08.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Masz na poddaszu w szczycie spore okna balkonowe myślę, że ładnie doświetlają pokoje. Mam zamiar zrobić maksymalnie jak największe, zastanawiam się czy mogę zrezygnować z dachowych i wstawić dachowe tylko w łazience i pralni. Co myślisz o tym pomyśle? , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 07.09.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 No proszę - wylewki i tynki schną, brama się robi - DOM Jakie plany na najbliższy czas? Działacie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solito3 08.09.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam się! Domek super. Jakbym miała jeszcze raz wybierać projekt to z wielką chęcią miodokwiaty bym wybrała. Kibicuję i będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 10.09.2014 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Masz na poddaszu w szczycie spore okna balkonowe myślę, że ładnie doświetlają pokoje. Mam zamiar zrobić maksymalnie jak największe, zastanawiam się czy mogę zrezygnować z dachowych i wstawić dachowe tylko w łazience i pralni. Co myślisz o tym pomyśle? Witaj karolinaciosaniec U nas jedna z sypialni ma okno balkonowe oraz dachowe i uważam, że jest tam jaśniej niż w tej, gdzie tego okna nie ma. Ja w projekcie nic nie zmieniałam z oknami w pokojach i nie żałuję tej decyzji. Okno dachowe idealnie nadaje się jednak nad biurko i właśnie w tej sypialni gdzie ono jest będzie pod nim umiejscowiony blat z komputerem. Daj znać jaką decyzję podjęłaś! No proszę - wylewki i tynki schną, brama się robi - DOM Jakie plany na najbliższy czas? Działacie dalej? Asiu, teraz jesteśmy w trakcie sprzedaży mieszkania. Mam nadzieje, że szybko sie sprzeda i będziemy mogli ruszyć dalej Czekamy też na media Cos mi się wydaje, że mogą znacznie opóźńić przeprowadzkę. A jak u Was z mediami? Witam się! Domek super. Jakbym miała jeszcze raz wybierać projekt to z wielką chęcią miodokwiaty bym wybrała. Kibicuję i będę zaglądać Witaj solito3 Cieszę się, że podczytujesz i zapraszam częściej Cieszę się, że domek Ci się podoba, my również uważamy, że to był trafiony wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 10.09.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Aga,U nas na razie woda jest, prąd wykonany, ale nie zinwentaryzowany, reszta się kotłuje w urzędach, najgorzej z gazem, bo bardzo by nam się przydał do wygrzewając wylewek, a będzie pewnie dopiero w listopadzie. Ale wiem co przeżywacie i współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solito3 10.09.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Można spytać ile średnio wynosi m2 wylewek? Najlepiej od styropianiu, przez folię, podłogówkę do wylewek, z uwzględnieniem robocizny. W necie znalazłam jakieś kwoty 100-120zl/m2 ale sama nie wiem czy tyczy się to samej podłogówki, czy też folii i wylewek. Z góry dzięki za odpowiedź. Gratuluję wylewek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 11.09.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Witam sie i ja u Ciebie Prawda ...z tynkami domek nabiera już wyglądu prawdziwego domu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 11.09.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Aga no i palnęłam Ci wpis w dzienniku ... sorki wielkie ... ale teraz już wiem że masz komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 11.09.2014 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Aga, U nas na razie woda jest, prąd wykonany, ale nie zinwentaryzowany, reszta się kotłuje w urzędach, najgorzej z gazem, bo bardzo by nam się przydał do wygrzewając wylewek, a będzie pewnie dopiero w listopadzie. Ale wiem co przeżywacie i współczuję. Asiu, a kiedy składaliście papiery do przyłączy? Mam nadzieje, że jakoś uda nam się to przyspieszyć. Na jakie drzwi zewnętrzne się w końcu zdecydowaliście? Mogę prosić o namiary na Pana od kominków na Klimeckiego? Porównamy ceny On również robił Wam całą zabudowę? Można spytać ile średnio wynosi m2 wylewek? Najlepiej od styropianiu, przez folię, podłogówkę do wylewek, z uwzględnieniem robocizny. W necie znalazłam jakieś kwoty 100-120zl/m2 ale sama nie wiem czy tyczy się to samej podłogówki, czy też folii i wylewek. Z góry dzięki za odpowiedź. Gratuluję wylewek:) solito3 my za wylewki płaciliśmy 9800 bez VATu. Nasza podłoga to 185m2. W tej cenie była robocizna, styropian i folia (tam gdzie nie było ogrzewania podłogowego). Nie powiem Ci dokładnie ile wynosi m2, bo jest on inaczej liczony na parterze i inaczej na piętrze. Zależy to od róznej grubosci styropianu. Wydaje mi się, że cena o której piszesz dot. wylewek z ogrzewaniem podłogowym. Aga no i palnęłam Ci wpis w dzienniku ... sorki wielkie ... ale teraz już wiem że masz komentarze Nic się nie dzieje Zapraszam częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 11.09.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Aga, namiary poszły na priv ps. nie wiem jakie planujecie płytki do garażu i kotłowni, ale w Max-Fliz są dość fajne, z gatunku 1, w wymiarach 30x60, w cenie promocyjnej 29 zł. Sprawdź sobie na stronie, jak podobają Wam się większe i ciemne to te są naprawdę ok. Tylko zostało im 200m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts