Mała_Wiedźma 14.01.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 chciałabym cię powitać i podziękować, że do mnie zajrzałaś . Wybraliście ładny domek. Mój też był zainspirowany jednym z domów tej pracowni, tamten jednak był za duży. Tak jak Ty przeglądałam ogromną ilość kuchni i wymarzyłam sobie białą. Zamówiłam projekt kiedy nie było jeszcze nawet ścianek działowych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 18.01.2014 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Ale cóż samo życie,coś się kończy ,coś zaczyna taką podjęliśmy decyzję:rolleyes:Plus jest taki ,że mamy czas na wyprowadzkę do końca czerwca, a więc jeszcze sobie pomieszkamy:rotfl: Mam nadzieje, że ten etap "domkowy" w który teraz wkraczamy będzie lepszy Fajnie udało się Wam dogadać z nowymi właścicielami. Fakt, że mieszkacie do czerwca zapewne bardziej mobilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 18.01.2014 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 My też musieliśmy sprzedać mieszkanie, które mieliśmy pięknie wykończone i dlatego tak zależy mi na sprawnej i szybkiej budowie. Od maja wynajmujemy i nie jest to komfortowe, ale ceny mieszkań spadały dość mocno i tak nam sie to bardziej opłaca. A ja mam przy tym większą motywację Taka motywacja to rzeczywiście dodaje energii Szkoda, że nie można mieć jednego i drugiego. My teraz mieszkamy w niewielkim mieszkaniu (jakieś 35m2 - 2 pokoje) i też mam silną motywację, aby wykończyć domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 18.01.2014 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 chciałabym cię powitać i podziękować, że do mnie zajrzałaś . Wybraliście ładny domek. Mój też był zainspirowany jednym z domów tej pracowni, tamten jednak był za duży. Tak jak Ty przeglądałam ogromną ilość kuchni i wymarzyłam sobie białą. Zamówiłam projekt kiedy nie było jeszcze nawet ścianek działowych:D Witaj u mnie i koniecznie wpadaj częściej Każda sugestia i uwaga jest cenna O kuchni myślę codziennie i juz kilka razy zdążyłam zmienić zdanie. Ostatnio trafiłam na taką realizację i wpadłam jak śliwka w kompot: http://imagizer.imageshack.us/v2/1280x1024q90/27/mhwe.jpg Będziemy sie na niej wzorować. Pudzianowi marzy się tylko drewniany blat. Mam nadzieje, że już zdania nie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lumiere 22.01.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Brr... nie zazdroszczę takiej roboty, jaką miał Twój teść z mężem. Tylko obawiam się, ze rura, którą położyli nie bardzo nadaje się na przyłącze wodne. Może być trudno przeciągnąć potem rurę, zwłaszcza przy tych karbowaniach. U mnie taki peszel jest z rury kanalizacyjnej fi 110 z kątami nie więcej, niż 45 stopni. Chyba, że instalator się zaprze, że się uda Wtedy to jego problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 29.01.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witaj Agulla, piękny domek będzie, fajne bliżniaki macie.Z tą kuchnią, to chyba wszyscy tak mają, ja też już kilka pomysłów przerabiałam.Co do motywacji, to u nas było podobnie, nie planowałam domu dopóki nie urodziła się córka.Teraz nie wyobrażam sobie mieszkać dalej w bloku i chcę jak najszybciej uciec na wieś.Powodzenia i zdrowia dla maluchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 14.02.2014 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Witaj Agulla, piękny domek będzie, fajne bliżniaki macie. Z tą kuchnią, to chyba wszyscy tak mają, ja też już kilka pomysłów przerabiałam. Co do motywacji, to u nas było podobnie, nie planowałam domu dopóki nie urodziła się córka. Teraz nie wyobrażam sobie mieszkać dalej w bloku i chcę jak najszybciej uciec na wieś. Powodzenia i zdrowia dla maluchów. Witaj Mychadita Dzieci są najlepszą motywacją Ja jeszce mogłabym mieszkać w bloku, ale one nie bardzo... Strasznie nam się skurczyło mieszkanie jak pojawiły się na świecie. Pozdrawiam i zaglądaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 19.02.2014 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Brr... nie zazdroszczę takiej roboty, jaką miał Twój teść z mężem. Tylko obawiam się, ze rura, którą położyli nie bardzo nadaje się na przyłącze wodne. Może być trudno przeciągnąć potem rurę, zwłaszcza przy tych karbowaniach. U mnie taki peszel jest z rury kanalizacyjnej fi 110 z kątami nie więcej, niż 45 stopni. Chyba, że instalator się zaprze, że się uda Wtedy to jego problem Mam nadzieje, że się jednak mylisz, zobaczymy jak będzie U Ciebie w dzienniku taka cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 19.02.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 hejka, pozdrowionka. Wiosna obudzi wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 20.02.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Agulla, wpisałaś mi w dzienniku, że będziemy sąsiadkami, ale Wy chyba budujecie w samym Krakowie?Upewniam się, bo nie mam czasu jeszcze raz czytać Twojego dziennika, a tak kojarzę. Czy słusznie?Bo my to już daleko za Wieliczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 20.02.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Budujemy owszem w Krakowie, ale widok z Twojego wynajmowanego mieszkania jest mi znany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 20.02.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Aguś wiosna idzie Kiedy ruszacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 20.02.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Aguś wiosna idzie Kiedy ruszacie ? Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu Normalnie mam ochotę skakać jak dziecko z radosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 20.02.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 No bajer Wiem jak to cieszy Trzymam kciuki i jestem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 21.02.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ja też jestem z Tobą, a sama to z okazji wiosny urlop dziś wzięłam i dzień spędziłam na budowie Ale to był owocny dzień, nie to co w pracy:p To może my się niebawem na tych samych placach zabaw będziemy spotykać? Choć pewnie zanim Twoje dzieciaki podrosną to i Wy i my się przeprowadzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 25.02.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Cieszę się ze ruszacie z kopyta ,wiem jaka to radość.,Nam udało się zamknąć nasz domek i działamy dalej,wiosna na pewno pomoże:wiggle:Całuski dla maluchów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 02.03.2014 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 No bajer Wiem jak to cieszy Trzymam kciuki i jestem z Tobą Dziękuję Reniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 02.03.2014 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ja też jestem z Tobą, a sama to z okazji wiosny urlop dziś wzięłam i dzień spędziłam na budowie Ale to był owocny dzień, nie to co w pracy:p To może my się niebawem na tych samych placach zabaw będziemy spotykać? Choć pewnie zanim Twoje dzieciaki podrosną to i Wy i my się przeprowadzimy? Moje dzieciaki kilka dni temu świętowały roczek - uroki placu zabaw dopiero powoli odkrywają Mam nadzieje, że niedługo będą szalały na przydomowym placu zabaw, na który serdecznie zapraszamy jak już powstanie oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 02.03.2014 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Cieszę się ze ruszacie z kopyta ,wiem jaka to radość.,Nam udało się zamknąć nasz domek i działamy dalej,wiosna na pewno pomoże:wiggle:Całuski dla maluchów:hug: Całuski przekazane Z taką pogodą uda nam się zrealizować wszsytkie plany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 02.03.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Trzymam kciuki za solary:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts