Mychadita 02.03.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 I ja trzymam kciuki.I życzę (Tobie i sobie) żeby zima rzeczywiście sobie odpuściła.Dziś radio Kraków do rana trąbiło o 12 stopniach, a było 3,5.Moje dziecko zabawki do piaskownicy na budowę wywiozło (wczoraj nie miała się czym bawić), a w końcu niepocieszona siedziała w domu i oglądała bajki na telefonie, w czasie jak my rozmierzaliśmy kuchnię, łazienki i całą resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 16.03.2014 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Dziewczyny, za solary nadal proszę trzymajcie kciuki, jeszcze nic nie wiadomo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 17.03.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Witaj!!Dośc długo nie odwiedzałam twojego dziennika...a tu proszę jaka niespodzianka;)Praca pełną parą idzie do przodu:)Czekam na kolejne etapy budowy:yes:...a także na fotki:popcorn:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 17.03.2014 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Witaj mari180790 Praca na budowie wre Oby tak dalej Fotki postaram się wkleić jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 17.03.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Witamy po przerwie zimowej. Ale ruszyliście z kopyta, a z opisu wynika że jest więcej niż na zdjęciu. Czekamy na aktualną fotorelację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 19.03.2014 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Aguś widzę ,że robota wre A od ostatnich fotek tyle minęło ,że pewnie już szałują strop Czekamy na fotki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 19.03.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Strasznie chciałąbym Wam pokazać nowe zdjecia, ale niestety nie byłam na budowie ;( Mam nadzieje, że uda mi się tam pojechać w sobotę. Wiem, że panowie ostro budują i powoli przymierzają sie do dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.03.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Agulla, jestem pod wrażeniem tempa. Mam nadzieję, że pogoda Wam będzie cały czas sprzyjać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 20.03.2014 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Do dachu???? Super z niecierpliwością czekamy na sobotę, może przy okazji rozpoczniemy sezon grilowy.... Ma być już piękna wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 23.03.2014 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Agulla, jestem pod wrażeniem tempa. Mam nadzieję, że pogoda Wam będzie cały czas sprzyjać. Witaj dorkaS Ten rok jest dedykowany wszystkim budującym pogoda od początku iście budowlana A co u Was w domku słychać? Kiedy nowe zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 23.03.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Do dachu???? Super z niecierpliwością czekamy na sobotę, może przy okazji rozpoczniemy sezon grilowy.... Ma być już piękna wiosna Sezon grillowy rozpoczęty Ale niestety nie u nas na budowie... Oby wiosna trwała do momentu przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.03.2014 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Agulla, domek rośnie Wam niczym drożdżowe ciasto. Zaciekawiły mnie Twoje wrażenia odnośnie dużych pokojów. Odkąd u nas powstały ściany działowe miałam wrażenie małych pomieszczeń - minęło dopiero jak pojawiły się tynki i wylewki Zdjęcia? U mnie? najpierw muszę badania archeologiczne pouprawiać w celu odkopania dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.03.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Aga super pędzicie, za moment będzie stan surowy otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 24.03.2014 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Pokoje są takie w sam raz a wrażenie mam takie, bo mieszkam teraz na 40m2.... Dobrze, że mówisz o tynkach i wylewkach - ja własnie obawiałam sie, że jak się pojawią to wszsytko mi sie skurczy Dzienniczek odkopuj, odkopuj - lubię go czytać i koniecznie popełnij jakiś wpis z dużą ilością zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 24.03.2014 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Aga super pędzicie, za moment będzie stan surowy otwarty. Mam nadzieje, bo już chciałabym przeprowadzkę już nawet w mieszkaniu mi się nie chce sprzątać, jak pomyślę, że coraz bliżej do zmiany tych czterech kątów na te wymarzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.03.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Wiem coś o tym. W małym mieszkaniu to choć się posprząta to tego nie widać. Całe zagracone, grat na gracie. Też już nie mogę się doczekać przeprowadzki. Ale cieszę się, że poszło nam tak szybko, jeszcze rok temu nawet nie pomyśleliśmy o budowie domu. A jak dobrze pójdzie to w rok od rozpoczęcia papierologii zamieszkamy . Wam też życzę żeby wszystko szło po Waszej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 07.04.2014 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Gratuluję kolejnego stropu... to teraz polecicie z dachem.Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 07.04.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 No nie... Ale mnie uradowałyście A już myślałam ,że tylko mnie się nie chce sprzątać Aguś super dachówka , ciekawa jestem jak wyjdzie....... no , wiadomo że super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 07.04.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Gratuluję kolejnego stropu... to teraz polecicie z dachem. Pozdrawiam:D Dziękuję Umowę na dachówkę będziemy podpisywać w tym tygodniu. Może uda sie jeszcze coś wynegocjować Ze sprzątaniem małego mieszkania to masz 100% racji! Niby wszsycy mówią, że w małym to szybko sie posprząta i nic nie widać - a tak nie jest Na dużej powierzchni bałagan się jakos lepiej kamufluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 07.04.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 No nie... Ale mnie uradowałyście A już myślałam ,że tylko mnie się nie chce sprzątać Aguś super dachówka , ciekawa jestem jak wyjdzie....... no , wiadomo że super Ponoć sprzątanie w domu, w którym są dzieci jest jak odśnieżanie chodnika zanim przestanie padać - u mnie w domu przechodzi tajfun kilka razy dziennie A jestem trochę pedantyczna jeśli chodzi o porządek, także nie odpuszczam i ciągle próbuję sprzątać Dachówka piekna - widzielismy na jednym dachu. Mam nadzieje, że u nas równie cudnie będzie wygladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts