nydar 10.12.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 W zimniejszych okresach w rurze następuje skraplanie oparów przesyłanych tą rurą z POŚ . Rura którą zastosowałeś nie nadaje się do takich celów.Śmierdzi prawdopodobnie kondensat ,wydostający się gdzieś na nieszczelnościach pod warstwą izolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emaju 10.12.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Masz rację. Wiosną już kopałem w ogródku ale nie mogłem jej namierzyć. Potem zrezygnowałem. Na nowym trawniku wyglądało to dramatycznie. Potem pies jeszcze przez resztę wiosny i całe lato kopał w tym miejscu nie dając szans na odtworzenie trawnika. Założyłem ten temat na forum żeby upewnić się że to właśnie to. Teraz już wiem że to jedyny sposób na pozbycie się smrodu.Wielkie dzięki. Edytowane 10 Grudnia 2013 przez emaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka30 02.08.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Zapachy skutecznie likwidują ozonatory domoweJa używam tegohttp://zdrowiemojapasja.pl/userdata/gfx/de9ba0cb14a5858030d2cb18418c836b.jpgzapachy likwiduje po smażeniu ryby, w łazience, w samochodzie Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiz 22.01.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 (edytowane) To prawda- ozonator skutecznie usuwa brzydkie zapachy z domu ale podobnie skuteczny jest jonizator powietrza i bardziej bym go polecała. Ozonowanie bowiem można wykonywac jak nikogo nie ma w pomieszczeniu, potem trzeba troszkę przewietrzyć - trudno to czasem zrobić na szybko. A jonizator tez usuwa nieprzyjemne zapachy a może "chodzić" nawet jak jesteśmy w pomieszczeniu, nawet cały czas. Jak ktoś nie może wybrac to są jeszcze urządzenia łączące w sobie ozonator z jonizatorem - ja mam w domu takie 2w1 przy czym sam ozonator mam wielofunkcyjny- do ozonowania powietrza, wody, żywności, do sterylizacji, mogę sobie robić kąpiel ozonową - świetna dla skóry i antycellulitowa i bardzo relaksuje Takie urządzenie wcale nie jest drogie ( troche ponad 200zł) a skutecznie likwiduje też bakterii, wirusów, grzybów i jest świetne przy alergikach Ja mam taki http://www.medycynanaturalna.pl/foto/produkty/miniatury/jon600_k.jpg Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts