hene 08.11.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) Witam mam w pokoju rury od centralnego ogrzewania i chciałbym je jakoś przysłonić tak się składa, że mam na strychu całkiem sporo listw i boazerii chciałbym obudować w ten sposób rury listwy przybić do ścian z boazerii zrobić kątownik który z kolei przybić do listw czy takie rozwiązanie sprawdziłoby się, będzie bezpieczne? Ewentualnie czy muszę te rury czymś zabezpieczyć zostawić miejsce na jakieś kratki wentylacyjne czy coś? Dodam, że w tym pokoju mam grzejnik i chcę zabudować rury w poziomie, pionie i wychodzące od grzejnika. Z kolei zaś czy na taką zabudowę mogę nakleić tapetę winylową zwykłym klejem do tapetowania lub jakieś gruntowanie albo jakbym użył kleju do drewna dałoby radę?Jeszcze jedno pytanko w sprawie tapetowania obecnie na ścianach mam farbę śnieżnobiałą która nadal bardzo dobrze się trzyma konieczne będzie jej usunięcie albo da radę nakleić na to tapety tak by się przymały ewentualnie po zagruntowaniu?Będę ogromnie wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam. Edytowane 9 Listopada 2013 przez hene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 09.11.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Na boazerię tapetę? - będzie to nieciekawie wyglądać Obuduj to k/g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chichot_23 09.11.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ja również radziłbym obudować k/g. Na taką powierzchnię dużo materiału nie będziesz potrzebować, a efekt dużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts