cysiekhh 10.11.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Witam,Czy ktoś kupił i położył płytki Mitte Paradyża???Ciekawa jestem opinii?? Warto?? są dość niedrogie... i obawiam się ich jakości.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 18.01.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Również mnie interesują te płytki....chętnie zobaczyłabym realizacje... i poznała opinie użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 08.02.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 A wiec nie doczekałam się opinii i zamówiłam ....3 dni temu przyszedł transport płytek Mitte Bianco 120m2 wyglądają ładnie fajnie mienią się 'zyłki'na płytce super,do kładzenia ich jeszcze trochę czasu jest niestety,mam nadzieje ze będą dobre w utrzymaniu czystości i na całości bedą wyglądały jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 04.03.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 A wiec nie doczekałam się opinii i zamówiłam ....3 dni temu przyszedł transport płytek Mitte Bianco 120m2 wyglądają ładnie fajnie mienią się 'zyłki'na płytce super,do kładzenia ich jeszcze trochę czasu jest niestety,mam nadzieje ze będą dobre w utrzymaniu czystości i na całości bedą wyglądały jeszcze lepiej. [ATTACH=CONFIG]241462[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241463[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241464[/ATTACH] Witam I jak tam wrażenia z płytek? Jak je kładliście tak jak jest na stronie czy wzdłużnie według wzoru? Jakiej szerokości dawaliście fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejuch 08.08.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 rozumiem że Państwo macie juz położone i jak się sprawdzają ? intensywnie myśle nad nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 09.08.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Płytki położone za fugowane...jeszcze "nieużytkowane "są bardzo ładne postaram się na dniach zrobić zdjęcia samych płytek i wrzucić może komuś sie przyda poniżej zdjęcie płytek ale w zasadzie nic niewidac Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez escape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejuch 11.08.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 wow.......na prawde super wyglada dziekuje za zdjęcia rozwiały wszelkie moje watpliwości pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jannek768 17.08.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Pięknie wyglądają Też się zastanawiam nad ich kupnem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa08 10.10.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Płytki położone za fugowane...jeszcze "nieużytkowane "są bardzo ładne postaram się na dniach zrobić zdjęcia samych płytek i wrzucić może komuś sie przyda poniżej zdjęcie płytek ale w zasadzie nic niewidac [ATTACH=CONFIG]274030[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274032[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274036[/ATTACH] Witam jestem bardzo zainteresowana tymi płytkami. Wyglądają pięknie tylko chciałam zapytać o ich użytkowanie, czy są łatwe w myciu?? boję się tej chrapowatej struktury czy wchodzi w nią brud ?? czytałam bardzo niepochlebne opinie na temat półmatowych płytek z paradyża więc boje się ich kupić, półmat jest trudny do mycia a w takim razie mat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts