Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

płytki szkliwione Mitte Paradyż

cysiekhh

Recommended Posts

• 2 months później...
  • 3 weeks później...

A wiec nie doczekałam się opinii i zamówiłam ....3 dni temu przyszedł transport płytek Mitte Bianco 120m2 wyglądają ładnie fajnie mienią się 'zyłki'na płytce super,do kładzenia ich jeszcze trochę czasu jest niestety,mam nadzieje ze będą dobre w utrzymaniu czystości i na całości bedą wyglądały jeszcze lepiej.

DSC_0900.jpgDSC_0899.jpgDSC_0898.jpg

• 4 weeks później...
A wiec nie doczekałam się opinii i zamówiłam ....3 dni temu przyszedł transport płytek Mitte Bianco 120m2 wyglądają ładnie fajnie mienią się 'zyłki'na płytce super,do kładzenia ich jeszcze trochę czasu jest niestety,mam nadzieje ze będą dobre w utrzymaniu czystości i na całości bedą wyglądały jeszcze lepiej.

[ATTACH=CONFIG]241462[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241463[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241464[/ATTACH]

Witam

I jak tam wrażenia z płytek? Jak je kładliście tak jak jest na stronie czy wzdłużnie według wzoru? Jakiej szerokości dawaliście fugi?

• 5 months później...
  • 1 month później...
Płytki położone za fugowane...jeszcze "nieużytkowane "są bardzo ładne postaram się na dniach zrobić zdjęcia samych płytek i wrzucić może komuś sie przyda ;) poniżej zdjęcie płytek ale w zasadzie nic niewidac

[ATTACH=CONFIG]274030[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274032[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274036[/ATTACH]

Witam jestem bardzo zainteresowana tymi płytkami. Wyglądają pięknie tylko chciałam zapytać o ich użytkowanie, czy są łatwe w myciu?? boję się tej chrapowatej struktury czy wchodzi w nią brud ?? czytałam bardzo niepochlebne opinie na temat półmatowych płytek z paradyża więc boje się ich kupić, półmat jest trudny do mycia a w takim razie mat??