Frankai 10.11.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ostatni raz kupowałem drewno z lasu ponad 2 lata temu. Potem słyszałem od wuja, że nie da się kupić, bo handlarze wykupują w nadleśnictwie i leśniczy nic nie ma do gadania. Faktycznie już wcześniej nie było łatwo, ale dzięki znajomemu leśniczemu się udało (pierwsze które mi zarezerwował ktoś podkupił). Jak to teraz wygląda kiedy się chce kupić 2-6 kubików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.11.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Myślę, że najpewniejsza odpowiedź dostaniesz, gdy zadzwonisz do swojego nadleśnictwa.U mnie z nadleśnictwie można kupić bez problemu, 155brutto za metr przestrzenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 10.11.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 pieniek od brzozy wys ze 2 m też da się kupić w nadleśnictwie ? bo dla kota potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adela111 11.11.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Brzoza czy jesion są bardzo dobrym rozwiązaniem jednak trzeba patrzyć na to jak to jest sezonowane, czy suche czy teź mokre. Od tego wszystko zależy. Do kominków tradycyjnych brzoza bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts