marzenn 11.11.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witam, Szukam opinie o zlewozmywakach kompozytowych /granitowych/ firmy Fooch. Zlewozmywaki są w bardzo dobrej cenie - o połowe tańsze niż znanych firm. Czy posiadacze mogliby sie wypowiedzieć o jakości?Czy warto kupić? Dziwna sprawa - zero informacji o tej firmie! Mają ofertę na allegro i w kilku sklepach internetowych.Zastanawiam się nad zakupem podwieszanego dwukomorowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamixx 20.11.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Witam, Szukam opinie o zlewozmywakach kompozytowych /granitowych/ firmy Fooch. Zlewozmywaki są w bardzo dobrej cenie - o połowe tańsze niż znanych firm. Czy posiadacze mogliby sie wypowiedzieć o jakości? Czy warto kupić? Dziwna sprawa - zero informacji o tej firmie! Mają ofertę na allegro i w kilku sklepach internetowych. Zastanawiam się nad zakupem podwieszanego dwukomorowego. też zastanawiam się nad jego zakupem, podbijam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania72s 21.02.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Witam, Szukam opinie o zlewozmywakach kompozytowych /granitowych/ firmy Fooch. Zlewozmywaki są w bardzo dobrej cenie - o połowe tańsze niż znanych firm. Czy posiadacze mogliby sie wypowiedzieć o jakości? Czy warto kupić? Dziwna sprawa - zero informacji o tej firmie! Mają ofertę na allegro i w kilku sklepach internetowych. Zastanawiam się nad zakupem podwieszanego dwukomorowego. Posiadam od ponad roku, jestem zadowolona, polecił mi kamieniarz aby nie przeplacac i miał racje sprawuje sie naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 25.06.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Posiadam od ponad roku, jestem zadowolona, polecił mi kamieniarz aby nie przeplacac i miał racje sprawuje sie naprawdę dobrze. Czy możecie powiedzieć gdzie mozna kupić te zlewozmywaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenn 26.06.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Czy możecie powiedzieć gdzie mozna kupić te zlewozmywaki? Te zlewozmywaki były na allegro, ja w końcu kupiłam stalowy, wolałam nie ryzykować nie mając opinii innych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANTERIUSZ 27.06.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 fajna nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 27.06.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Czy możecie powiedzieć gdzie mozna kupić te zlewozmywaki? http://allegro.pl/show_user.php?uid=7774625 - tutaj sprzedaje producent. Bezpośrednio. W internecie jest jeszcze parę sklepów mający ofertę firmy Fooch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resoviax 27.06.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 alle drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darwena 08.08.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Właśnie przeczytałam, że nie odpowiedziałam na parę pytań w PW o ten zlewozmywak. Przepraszam wszystkich, ale nie mam za bardzo czasu, żeby czytać na bieżąco wiadomości, zwłaszcza, że nie wiem jak wyłączyć wiadomości od admina;) Zlewozmywak (kolor antracyt, szer. 56, podwieszany do granitu ) mamy już 1,5 roku... I ani razu go nie impregnowaliśmy Mam zamiar to zrobić na dniach, bo muszę w końcu zaimpregnować blat... Mimo to wygląda całkiem dobrze, zrobiło się na nim (na dnie) minimalna ilość osadu z kamienia, widać go tylko po pracy zmywarki, jak jest totalnie wysuszony, ale myślę, że spokojnie doczyści się go płynem do usuwania kamienia z granitu... Generalnie polecam., nie ma z nim dużego kłopotu z czystością. Montaż jest trochę uciążliwy - trzeba mieć zestaw klucz nasadowych z długim kluczem, inaczej to mordęga. Jest tylko jeden minus zestawu - w naszym syfon był totalnie nieszczelny i musieliśmy go dobrze doszczelnić, skończyło się na wymianie jego części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts