jcj 11.11.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witam serdecznie, chciałabym zapytać co można położyć zastępczego na betonowe schody? Docelowo będą stopnie drewniane robione przez stolarza, ale nie zdarzy on z nimi do świąt. Co moglibyśmy na nie położyć na okres 2-3 miesięcy, aby zimny beton nie straszył gości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuditu 11.11.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Wykładzinę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.11.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Co moglibyśmy na nie położyć na okres 2-3 miesięcy, aby zimny beton nie straszył gości? Grubą wykładzinę najlepiej tzw przemysłową. Też tak miałem na "2-3 miesiące", teraz po trzech latach zakładam stopnice Na fotce wygląda już tak sobie, tym bardziej że pościągane są boczne listwy wykończeniowe. http://img22.imageshack.us/img22/3931/ezd8.jpg czekaj, mam wcześniejszą fotkę: http://img59.imageshack.us/img59/7170/5csb.jpg Edytowane 12 Listopada 2013 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuditu 12.11.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Elegancko, nawet "cokoły" są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuditu 12.11.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ładnie wykonane to i nie dziwne, że 3 lata poleżało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.11.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Wykładzina ma swoje zalety, miękka, ciepła. Moja córa przy przeprowadzce miała parę lat, nogi i kolana były świetnie chronione na schodach. Teraz mam już powycinane stopnie z 4cm buku i żony rękami parę razy pomalowane. Na pewno będzie ładniej, a czy przyjemniej? Wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 12.11.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Co moglibyśmy na nie położyć na okres 2-3 miesięcy, aby zimny beton nie straszył gości? Jeżeli schody są już w trakcie realizacji i faktycznie będą za 3 miesiące,proponuję tylko zabezpieczyć beton przed pyleniem jakimś impregnatem,a strachy gości mieć w głębokim poważaniu-szkoda kasy i pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts