Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mam nadzieję, że to dobry dział

witajcie czy spotkał się skoś z tymi włącznikami na żywo:confused:

vimar

images?q=tbn:ANd9GcQegRgFjSRUPYBJ4XNoT-18G7qsezEpOtJNaOkSbW_x3cs2xpG9vw

tem

http://www.dobregniazdka.pl/uploads/product_images/midi/p-7824.jpg

jesteśmy nimi dość mocno zainteresowani ale mało jest bardzo informacji na ten temat... może tutaj ktoś coś podpowie, będzie wiedział :)

jak one jakościowo? łatwe w montażu samodzielnym?

gdzie kupowałeś? najpierw na żywo bym chciała je zobaczyć

Jakościowo ok, służą mi już chyba 3 lata. Mam srebrne i tak samo jak inne malowane te też nieco się wycierają w miejscach ocierania się klawiszy. Montaż banalny. Kupowałem w hurtowni w Częstochowie. Pamiętaj tylko, że Tem w większości potrzebuje dedykowanych puszek, więc jeśli w przyszłości będziesz chciał wymienić osprzęt, to tylko z Tem na Tem, albo będziesz rwać puszki.

Moim zdaniem Tem przydaje się tylko tam, gdzie masz mało miejsca a musisz zmieścić 4-7 łączników. Ja tylko dlatego się na niego zdecydowałem. W innym przypadku nie ma sensu odchodzić od standardowych puszek.

Czy ja coś mówiłem o odchodzeniu od standardowych puszek? Mam ten osprzęt, więc wiem z czym to się je. Według mnie, jeśli ktoś ma do osadzenia zwykłe gniazda i łączniki, to jest na rynku sporo ładniejszego osprzętu od Tem`a. Tem się przydaje jak chcesz 4-7 łączników na 20cm zamontować. W innych przypadkach zwykłe puszki i inny osprzęt.