lukasz69karolina 12.11.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 mam nadzieję, że to dobry dział witajcie czy spotkał się skoś z tymi włącznikami na żywo:confused: vimar tem http://www.dobregniazdka.pl/uploads/product_images/midi/p-7824.jpg jesteśmy nimi dość mocno zainteresowani ale mało jest bardzo informacji na ten temat... może tutaj ktoś coś podpowie, będzie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 12.11.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Mam Tem`a w przedpokoju. Co chcesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 jak one jakościowo? łatwe w montażu samodzielnym?gdzie kupowałeś? najpierw na żywo bym chciała je zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 13.11.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 jak one jakościowo? łatwe w montażu samodzielnym? gdzie kupowałeś? najpierw na żywo bym chciała je zobaczyć Jakościowo ok, służą mi już chyba 3 lata. Mam srebrne i tak samo jak inne malowane te też nieco się wycierają w miejscach ocierania się klawiszy. Montaż banalny. Kupowałem w hurtowni w Częstochowie. Pamiętaj tylko, że Tem w większości potrzebuje dedykowanych puszek, więc jeśli w przyszłości będziesz chciał wymienić osprzęt, to tylko z Tem na Tem, albo będziesz rwać puszki. Moim zdaniem Tem przydaje się tylko tam, gdzie masz mało miejsca a musisz zmieścić 4-7 łączników. Ja tylko dlatego się na niego zdecydowałem. W innym przypadku nie ma sensu odchodzić od standardowych puszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 18.11.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Czy ja coś mówiłem o odchodzeniu od standardowych puszek? Mam ten osprzęt, więc wiem z czym to się je. Według mnie, jeśli ktoś ma do osadzenia zwykłe gniazda i łączniki, to jest na rynku sporo ładniejszego osprzętu od Tem`a. Tem się przydaje jak chcesz 4-7 łączników na 20cm zamontować. W innych przypadkach zwykłe puszki i inny osprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.11.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 czyli do Tem mogę też zwykłą puszkę dać? jeśli chcę normalnie podwójny pstryczek, bądź jedno gniazdko?? każdy ma inny gust ale jest i sporo dużo brzydszych włączników, dla mnie te są bardzo przyjemne dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.11.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts