rafalmix 12.11.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam. Proszę o pomoc w wykończeniu kominka. Niestety znany na tym forum wykonowca, który robił mi kominek uciekł z budowy (o nim i jego firmie napiszę kiedyś osobny wątek, ku przestrodze innych) i nie dokończył kominka, jak widać na zdjęciach brakuje ramki przy palenisku oraz na górze kominka, dlatego proszę Was o radę na co zwrócić uwagę. Gdzie zostawić dylatacje jeśli trzeba i na co zwracać uwagę, ramki będą z nierdzewki. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 12.11.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam.Nie uciekł, tylko wstyd mu było zamontować to co po raz szósty czy siódmy już z rzędu zrobiono do tego kominka.A nierdzewka to jedyna rzecz którą nie potrafi zrobić i musi posiłkować się podwykonawcami ...Panie Rafale - priv na skrzynce.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalmix 13.11.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A jak można nazwać milczenie przez parę miesięcy i liczenie na to, że inwestor zapomniał?Może ten wykonawca, którego znalazłem da rady dlatego proszę o poradę jak to "wykończyć" na styku kominek ramka.Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.11.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A jak można nazwać milczenie przez parę miesięcy i liczenie na to, że inwestor zapomniał? Może ten wykonawca, którego znalazłem da rady dlatego proszę o poradę jak to "wykończyć" na styku kominek ramka. Rafał Pierwszym doradcą powinien być znaleziony wykonawca. Jak on nie wie co zrobić to jaki z niego pożytek?! Szukaj trzeciego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalmix 14.11.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ja znalazłem firmę która mam nadzieję zrobi mi te ramki z nierdzewki ale oni się nie znają na kominkach dlatego chciałem się dowiedzieć jak to wykończyć na styku kominek - blacha (zdjęcia). Może i sam budowniczy tego kominka podpowie. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts