Gość jurdyk 13.11.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Hej,Właściwie jestem już zdecydowany na ogrzewanie podłogowe w całym domu. Poszukuję teraz firmy która zrobi mi taki projekt. Czy polecacie jakieś firmy i jesteście zadowoleni ? Jaki ponieśliście koszt wykonania takiego projektu i przy jakim metrażu. Interesuje mnie sam projekt - bez zakupu urządzeń czy instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 14.11.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 wybierz sobie producenta technologii, którą użyjesz (Purmo, Kan, Rehau, Herz czy inne cóś), zadzwoń do przedstawiciela (telefon zdobędziesz na stronie internetowej), pogadaj, a projekt zrobią ci gratis albo za sto złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigor 16.11.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 A który z producentów ma Twoim zdaniem najlepszy współczynnik ceny do jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 19.11.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A który z producentów ma Twoim zdaniem najlepszy współczynnik ceny do jakości? nie wiem - ja robię tylko w Rehau - znaczy drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts