Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Symbol Euro na klawiaturze

Adam___

Recommended Posts

Znak euro można zawsze wygenerować z wciśniętym prawym klawiszem Alt piszac na klawiaturze numerycznej 0128.

Na polskiej klawiaturze można wygenerować € porzez kombinację Alt (prawy)+u.

Na klawiaturze angielskiej (amerykańskiej) Euro wpisuje się przez Alt+5 (a więc ten klawisz, na którym jest mały znaczek €).

• 4 weeks później...
A ja dostałam ostatnio maila z ofertą cenową, było napisane 80? więc mysłałam, że cena jest jeszcze negocjowalna, że to propozycja do uzgodnienia, po czym okazało się, że mój wspaniały komp nie rozpoznał znaku EUR i wstawił "?" a ja wyszłam na kretynkę dzwoniąć w sprawie negocjacji. :-?

• 2 weeks później...
To twój malamut?Bardzo ładny.

To do mnie bylo??

Jezeli tak to czuje sie gleboko dotkniety ;)

Nie jest to malamut.To akita.

Nie jest to dokladnie moja psia ale to taka rasa.Nie mam strony sieciowej zeby umiescic zdjecie Yume.

W sieci mozna znalesc sporo na temat tej rasy.Jednak nie jest ona szczegolnie popularna w Polsce.W Dabrowie sa bodajze dwa psy albo tylko moj.Nie wiem dokladnie.

Pozdrawiam

P.S.

Nawet kolor siersci sie zgadza :)

Spokojnie pattaya.Przeciez zartowalem z tym ze sie czuje dotkniety :)

Jak wspomnialem nie jest to rasa szczegolnie popularna w Polsce - chociaz jest kilka dobrych hodowli.

Jak na razie to tylko jedna osoba - oprocz hodowcow - wiedziala co to za rasa.

A tak to wszyscy sie pytaja :)

Poza tym nie wiem czy malamut wystepuje w takim ubarwieniu .

Tez super pies.Nie szczeka bez potrzeby.Ale jak szczeka to trzeba sie zainteresowac bo cos zlego sie dzieje :(.

Byla nawet tak asytuacja ze spokojna akita zaczela w nocy szczekac.Wlasciciel wyszedl al ebylo spokojnie dookola domu.Rano okazalo sie ze 2 domy dalej bylo wlamanie :(

Ogolnie super pies.Jeszcze mlody - ma 10 miesiecy.Bede go/ja musial trpche podszkolic zeby gazety z kiosku przynosila :D

A wogole ta rasa w Japoni jest symbolem wiernosci.Jest to rasa narodowa i figurke akity daja nowozencom na szczescie :)