Adam___ 12.05.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Na mojej klawiaturze po cyferka 5 jest namalowany symbol Euro. Jak go mozna uruchomic?? Tzn jaka kmobinacje klawiszy trzeba ponaciskac zeby toto zadzialalo. Dzieki za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALF 12.05.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Jeżeli jesteś w Wordzie:WSTAW,SYMBOL wybierasz Times New Roman a później SYMBOLE WALUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.05.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Znak euro można zawsze wygenerować z wciśniętym prawym klawiszem Alt piszac na klawiaturze numerycznej 0128. Na polskiej klawiaturze można wygenerować € porzez kombinację Alt (prawy)+u. Na klawiaturze angielskiej (amerykańskiej) Euro wpisuje się przez Alt+5 (a więc ten klawisz, na którym jest mały znaczek €). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 12.05.2004 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Dzieki bardzo za odpowiedzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.05.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 € - i mnie się udało... Dzięki ZbyszekP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 09.06.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 A ja dostałam ostatnio maila z ofertą cenową, było napisane 80? więc mysłałam, że cena jest jeszcze negocjowalna, że to propozycja do uzgodnienia, po czym okazało się, że mój wspaniały komp nie rozpoznał znaku EUR i wstawił "?" a ja wyszłam na kretynkę dzwoniąć w sprawie negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 18.06.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 To twój malamut?Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 18.06.2004 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 To twój malamut?Bardzo ładny. To do mnie bylo?? Jezeli tak to czuje sie gleboko dotkniety Nie jest to malamut.To akita. Nie jest to dokladnie moja psia ale to taka rasa.Nie mam strony sieciowej zeby umiescic zdjecie Yume. W sieci mozna znalesc sporo na temat tej rasy.Jednak nie jest ona szczegolnie popularna w Polsce.W Dabrowie sa bodajze dwa psy albo tylko moj.Nie wiem dokladnie. Pozdrawiam P.S. Nawet kolor siersci sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.06.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Nie denerwuj się pomyłka ludzka rzecz.Zwłaszcza po 12 godzinach pracy.Ja mam husky.Wspaniały pies.Przywiozłem go 10 lat temu z Czech,bo w Polsce praktycznie nie było hodowli.Pochwalę się,że ma wśród przodków zwyciązcę świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 19.06.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Dzięki zbyszekP . Mnie też się udało € pattaya - też myślałem, że to malamut Moi klienci mają malamuta i ten tu na zdjęciu jest b. podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 19.06.2004 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Spokojnie pattaya.Przeciez zartowalem z tym ze sie czuje dotkniety Jak wspomnialem nie jest to rasa szczegolnie popularna w Polsce - chociaz jest kilka dobrych hodowli. Jak na razie to tylko jedna osoba - oprocz hodowcow - wiedziala co to za rasa. A tak to wszyscy sie pytaja Poza tym nie wiem czy malamut wystepuje w takim ubarwieniu . Tez super pies.Nie szczeka bez potrzeby.Ale jak szczeka to trzeba sie zainteresowac bo cos zlego sie dzieje . Byla nawet tak asytuacja ze spokojna akita zaczela w nocy szczekac.Wlasciciel wyszedl al ebylo spokojnie dookola domu.Rano okazalo sie ze 2 domy dalej bylo wlamanie Ogolnie super pies.Jeszcze mlody - ma 10 miesiecy.Bede go/ja musial trpche podszkolic zeby gazety z kiosku przynosila A wogole ta rasa w Japoni jest symbolem wiernosci.Jest to rasa narodowa i figurke akity daja nowozencom na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 piękny piesek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 20.06.2004 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 I tym dziwnym sposobem z watku o Euro zrobil sie watek kynologiczny Ale dziekuje wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 20.06.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Cześć, wracając do symblu Euro- ja ustawiam niemiecką klawiaturę i wciskam e i prawy alt (okazało się to przezprzypadek, kiedy przez pomyłkę, mając ustawioną niemiecką klawiaturę chciałam napisać "ę") Ulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 20.06.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Cześć, wracając do symblu Euro- ja ustawiam niemiecką klawiaturę i wciskam e i prawy alt (okazało się to przezprzypadek, kiedy przez pomyłkę, mając ustawioną niemiecką klawiaturę chciałam napisać "ę") Ulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts