Krzysiek156 14.11.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Witam. Chcialem zapytac osob ktore maja wieksza wiedze odnosnie montazu kamienia ozdobnego, czy moze on zostac polozony na zabudowie z plyty g-k z kominka czy ze zwgledu na temperature nie ma sensu go tam ukladac bo i tak odpadnie. Czekam na opinie i kometarze. Ponizej zdjecie http://www.allegaleria.pl/images/gp7cercnurpgd55s45w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 12.12.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 U mnie wisi kamień dekoracyjny może nie nad kominkiem, ale w kuchni, skąd unosi się czasami mnóstwo pary i na razie nic mi nie opadło. Mam kamień klinkieryt, został on zamontowany z oryginalnym klejem od producenta kamienia. Myślę, że to może mieć kluczowe znaczenie jakim klejem mocujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agt 13.12.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ja mam z bruk betu i co prawda ten kamień dekoracyjny nie jest przy kominku, ale na ścianie łączącej salon z kuchnią, a wiadomo - w kuchni dużo się gotuje, czasami coś chlapie, woda paruje itd. I nic nie odpada. Też mi się wydaje, że jest to kwestia porządnej robocizny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts