Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

samodzielny montaż rolet zewnętrznych

Recommended Posts

nie tyle że nikt sam nie montował rolet ale temat podałeś bardzo ogólnikowo.

jakie rolety ,gdzie je chcesz zamontować / okna już masz?

nie lepiej kupić z montażem ? poszukać dobrej firmy a nie dobrej ceny?

co masz za ofertę w tym internecie? podaj coś aby można było się wypowiedzieć

czy wystarczy ci jak odpowiem że montowałem samodzielnie rolety ?

myślałem raczej że ktoś napiszę mi o problemach jakie mnie mogą spotkać przy montażu, okna już mam

rolety miały by się schować w warstie ocieplenia

może słabo szukałem ale jakoś ciężko znaleźć złą opinie na jakiego kolwiek producenta rolet

chyba się zdecyduję na rolety firmy krispol, razem z montażem 2tys w stosunku do tego dan-rola będę musiał dołożyć

myślałem raczej że ktoś napiszę mi o problemach jakie mnie mogą spotkać przy montażu, okna już mam

rolety miały by się schować w warstie ocieplenia

może słabo szukałem ale jakoś ciężko znaleźć złą opinie na jakiego kolwiek producenta rolet

chyba się zdecyduję na rolety firmy krispol, razem z montażem 2tys w stosunku do tego dan-rola będę musiał dołożyć

Roleta jest traktowana u nas bezpodmiotowo. "Roleta to roleta" i w powszechnej opinii niczym się nie różnią, więc nikt nie akcentuje producentów - co najwyżej sprzedawcę.

Generalnie to nie jest trudna sprawa - robią to ludzie- ale zwyczajnie - warto się znać bo można zepsuć więcej niż samą roletę. Dlatego uważam, że warto kupować z montażem - jest gdzie zgłosić się po pomoc, bo sklep internetowy poprosi Cię co najwyżej o przysłanie produktu do reklamacji..