papi240 15.11.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Witam czy ktoś może montował rolety zewnętrzne samodzielnie ?mam ofertę firmy rol-dan z poznania, pracownik firmy napisał mi w mailu że jak najbardziej prowadzą sprzedaż wysyłkową czy może ktoś miał do czynienia z tą firmą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papi240 21.11.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 czy naprawdę nikt sam nie montował rolet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 21.11.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 nie tyle że nikt sam nie montował rolet ale temat podałeś bardzo ogólnikowo.jakie rolety ,gdzie je chcesz zamontować / okna już masz?nie lepiej kupić z montażem ? poszukać dobrej firmy a nie dobrej ceny? co masz za ofertę w tym internecie? podaj coś aby można było się wypowiedziećczy wystarczy ci jak odpowiem że montowałem samodzielnie rolety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papi240 22.11.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 myślałem raczej że ktoś napiszę mi o problemach jakie mnie mogą spotkać przy montażu, okna już mamrolety miały by się schować w warstie ociepleniamoże słabo szukałem ale jakoś ciężko znaleźć złą opinie na jakiego kolwiek producenta roletchyba się zdecyduję na rolety firmy krispol, razem z montażem 2tys w stosunku do tego dan-rola będę musiał dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.11.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 myślałem raczej że ktoś napiszę mi o problemach jakie mnie mogą spotkać przy montażu, okna już mam rolety miały by się schować w warstie ocieplenia może słabo szukałem ale jakoś ciężko znaleźć złą opinie na jakiego kolwiek producenta rolet chyba się zdecyduję na rolety firmy krispol, razem z montażem 2tys w stosunku do tego dan-rola będę musiał dołożyć Roleta jest traktowana u nas bezpodmiotowo. "Roleta to roleta" i w powszechnej opinii niczym się nie różnią, więc nikt nie akcentuje producentów - co najwyżej sprzedawcę. Generalnie to nie jest trudna sprawa - robią to ludzie- ale zwyczajnie - warto się znać bo można zepsuć więcej niż samą roletę. Dlatego uważam, że warto kupować z montażem - jest gdzie zgłosić się po pomoc, bo sklep internetowy poprosi Cię co najwyżej o przysłanie produktu do reklamacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts