anetakor 15.11.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Bardzo Was proszę Drodzy budowlańcy,fachowcy od remontów i wszystkich innych, o wypełnienie ankiety na temat korupcji, jest ona mi niezbędna do opracowania wyników badania na studia. Jest to krótka ankieta. Jeszcze raz bardzo Was proszę o jej wypełnienie. Z góry bardzo dziękuję. Na prawdę bardzo mi pomożecie. http://abckorupcja.ankietka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.11.2013 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Zgłaszam się. Proszę mnie skorumpować! Bardzo proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 17.11.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Zgłaszam się. Proszę mnie skorumpować! Bardzo proszę! A co możesz? zrobić w zamian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakor 17.11.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Zgłaszam się. Proszę mnie skorumpować! Bardzo proszę! Może chodziło Ci raczej o skrępowanie podczas aktu seksualnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.11.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 A co możesz? zrobić w zamian? Nic. Ale obiecać mogę wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.11.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Może chodziło Ci raczej o skrępowanie podczas aktu seksualnego Nieee... Nie mógłbym uciec wtedy... Ja się boję kobiet. A faceci mnie nie rajcują. Kobiety zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts