P_79 16.11.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Witam Mam pytanie jaka pompe kupic do przepompowni OMINGENA WQ 180FFLORA PB410EINHELL RG-DP 8535 przepompownia jest za oczyszczalnia biologiczna i ma pompowac wode do studni chłonnej w nasypie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beja 18.11.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Witam Mam pytanie jaka pompe kupic do przepompowni OMINGENA WQ 180F FLORA PB410 EINHELL RG-DP 8535 przepompownia jest za oczyszczalnia biologiczna i ma pompowac wode do studni chłonnej w nasypie. pozdrawiam W zasadzie pompę dobiera się na podstawie wymaganego punktu pracy, ale w tym przypadku wszystkie trzy powinny sobie poradzić. Ja bym proponował kupić tą, która ma dobre warunki gwarancji i serwis niedaleko. To tak na wszelki wypadek, bo za bardzo to się ta pompa nie napracuje Osobiście lubię też te pompy, które mają więcej metalu niż plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts