paradox2604 17.11.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 witam mam takie pytyanie mam zamiar niedługo za około 2 tyg lac chudziaka z betoniarki,i tu moje pytanie jest to nowy budynek w stanie surowym zamknietym (tz jest dach okna itp) i teraz czy można o tej porze wylewac beton?Jeżelik tak to czy temperatura na zewnątrz ma znaczenie?co musze dodac do cementu aby móc pracowacć i skonczyc prace w mrozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 18.11.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 plastyfikatory,wlokno,siatka,musisz utrzymywac dodatnie temp w srodku,bo jesli lejesz na mokro bedziesz musial lac go woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akumulator 18.11.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Moim zdaniem powinieneś się wstrzymać 2 tygodnie i bedzie zima in poland , a jak rozsadzi chodziaka to na wiosnę i tak będziesz lał znowu . Ubij sobie dobrze podłoze i poczekaj na wyższe tamperatury. Z betoniarką będziesz miał zabawę krótszy dzień warunki niekorzystne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts