Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Telewizor ok 50 cali z szybą pancerną:)

rekord88

Recommended Posts

Poszukuje w przyzwoitej cenie TV ok 50 cali, F HD z przyzwoitym obrazem. I co najważniejsze żeby ekran był zabezpieczony np szybą jakąś plexi cokolwiek. TV wisi na wysokości kanapy a w salonie przemieszczają się 2 potworki kilkuletnie, jedna plazma poszła już na śmietnik. Za Pomysły żeby zrezygnować w tym miejscu z TV z góry dziękuję.

• 3 weeks później...
Tak tak dzieci zamknąć w czarnej szafie bawić się mogą tylko w swoim pokoju, co za mądrale się tutaj wypowiadają, ja sam wybiłem kilka szyb piłką jak byłem młody i co ma piernik do wiatraka jeśli chodzi o wychowanie, dzieci już tak mają, macie w ogóle dzieci ?, chłopaków?, czy wiedzę czerpiecie z kolorowych pisemek i od teściowej? myślenie nie boli,chociaż jak czasmi słucham wielbicielek perfekcyjnej pani domu to ręce opadają Edytowane przez generalnie

• 3 weeks później...
Ja mam 55'' i już podrośniętego potworka którego często odwiedzają koleżanki... Na początku bardzo była zainteresowana palcowaniem, oglądaniem z bliska itp. Przy zakupie od razu dokupliśmy ubezpieczenie, więc nawet jak rzuci piłką, zabawką itp - to dostaniemy nowy i już. Na razie stoi na niskim stoliku po starym TV, więc sami też czasem musimy uważać. Nie przekonuje mnie doklejanie jakichkolwiek szybek do ekranu.

• 4 weeks później...
ostatnio oglądałem dokładnie regulamin tego typu ubezpieczenia od tzw. wypadków, niestety po wczytaniu się w treść, wyklucza ono w zasadzie wszytskie możliwe wypadki jakie możemy soboie wyobrazić, czyli dziecko rozwali ci matrycę a oni powiedzą sorry winetu ale to nie jest właściwe użytkowanie sprzętu.