Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kredyt w PKO

pchlistosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 142
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A czy ktoś podnosił już kwotę kredytu?.My dobijamy do mety,potrzebujemy jeszcze ok.20 tys. i w oddziale banku powiedzieli,że nie ma takiej możliwości(a zdolność mamy na jeszcze60 tys).I chcieli nam wcisnąć kredyt promocyjny ponad 14% na 5 lat :o Natomiast z ich centrali dostaliśmy informację,że jak najbardziej można podnieść kwotę kredytu.

No i jak to w końcu wygląda?

Zaczynają mnie wkurzać :evil: :evil:

Właśnie jestem na etapie wyboru pomiędzy millennium a pko. Pani w millennium praktycznie wiedziała że mają taki kredyt i ile wyjdzie rata, do tego poiwedziała że muszę wziąść jakieś ubezpieczenie za 18+20 zł. ale nie wiedziała do końca o co chodzi z tym ubezpieczeniem, odsetki + prowizja 2,82% - [1,52+1,3%] papiery wysyła do analityka i przychodzi gotowa umowa, do końca nie wiadomo na jakich warunkach, byłem w pko i pan był dość żeczowy, ubezpieczenie jedynie za 10 zł od choroby i utraty pracy [obejmuje 5 lat, płacisz 10 zł cały okres kredytowania lub od razu 3,5% kredytu :-? - wam też opychają to ubezpieczenie?] odsetki [3,36% - 1,56+1,80%] jeśli spadnie prowizja w pko to raczej się zdecyduje na pko zwłaszcza że w millenium czeka się 2 m-ce. Wię to wszystko zależy od podejścia indywidualnego pracownika, a na koniec chyba się przejdę jeszcze do innego oddziału millennium i zobacze.