Mateo33 25.05.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Na filmiku na prawdę ładnie pokazane jest ułożenie tej blachy na rąbel. Jednak właśnie nie było tu żadnych trudniejszych zadań, ale taki projekt mieli wykonać, no co zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 03.06.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 To prawda, ale ja i tak im więcej czasu spędzam na tym forum tym bardziej podziwiam Pana Andrzeja, jako jeden z nielicznych jest bardzo konkretny, no i to poświęcenie, bo musi tu spędzać naprawdę dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.06.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Bardzo dziękuję za miłe słowa. Forum to dla mnie kopalnia wiedzy. Natomiast skoro moje uwagi mogą być dla kogoś przydatne to jest mi bardzo miło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 07.06.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 To prawda ja również jestem pełen podziwu dla Pana Andzreja pisze zwięźle, ale za to zawsze trafia w samo sedno i wie jakiej informacji potrzebujemy. To tak dla dosłodzenia ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 25.07.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Ciągle nie wiem ile czasu i sił trzeba włożyć w forum, żeby mieć 10 000 postów na koncie, przecież to jest niewykonalne dla zwykłego śmiertelnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 25.07.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Jestem na Forum od ponad 9 lat. To średnio 3 wpisy dziennie. Tak sobie pisuję głównie nocą dla relaksu. Prowadzę własny wątek "Dach w dobrych rękach" w dziale "Ogłoszenia drobne". Mam w nim pod 500.000 odwiedzin. Zapraszam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 25.07.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Na pewno zajrzę nawet za chwilę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gordon_Freeman 22.12.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 I tutaj powinni trafiać nowicjusze "rąbka" albo blachy "na click" jak widze ekipy po tylu latach tzw systemowego montarzu, blacho-wkrety nad oknami bądź w pasach nadrynnowych...i tak sobie mysle w jakiej niewiedzy ludzie zyja. Przyrządy które są niezbędne do tego rodzaju blachy są banalne... Cegi dekarskie, nożyce prawe lewe do blachy wkretarka z tzw bitem i tzw gietarka własnej roboty nie odwalajcie abowie fajansu, a kosze okna kwestia wyobraźni ten system nie wymaga niczego poza głową xP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Weron31 23.08.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 To i sporo można zaoszczędzić na narzędzia, tylko jak się nie ma dużego doświadczenia to łatwo można ulec "modzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dmochov 11.10.2016 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Moim zdaniem bardzo łatwo można go zdemontować, jeśli zajdzie taka konieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachattt 28.09.2017 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 ciekawy filmik na pewno sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.11.2017 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Kolejny film - znów blacha na rąbek stojący w roli głównej. Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts