Pawlaczka 18.11.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Witajcie! Kupiliśmy z mężem wymarzone mieszkanko. Niestety pojawił się mały problem - nie jestem pewna czy moja aranżacja salonu będzie wygodna w użytkowaniu. Dlatego też zwracam się z prośbą do bardziej doświadczonych projektantów. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. Poniżej zamieszczam mój projekt oraz wymiary pomieszczenia. Zależy mi na tym, by znalazły się w pomieszczeniu obok kuchni rozkładany stół oraz miejsce do odpoczynku (myślę o mniejszym ale wygodniejszym narożniku). Jeśli macie jakiś pomysł to chętnie też zabudowałabym piekarnik i mikrofalę w jednej ścianie... Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 18.11.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 proponuje przedłużyć ciąg szafek kuchennych, na swoim planie masz za mało blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 18.11.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) http://img34.imageshack.us/img34/7383/rzi6.JPG ps.Lelik spójrz na wymiary.......tu gdzie u ciebie stół ścianka ma 150cm nie wejdzie stół i jeszcze regał bo się nie odsunie krzeseł. Edytowane 19 Listopada 2013 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 18.11.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Kinka- również spójrz na wymiary i oblicz, nie 150 a 197. Poprawiłam żeby było widać o co mi chodzi, uważam jak na salon z kuchnią w mieszkaniu można się jakoś zmieścić z tym stołem, ja mam w domu miejsce na jadalnie w takich wymiarach i nikt nie narzeka, ale to tylko moja propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 19.11.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) Teraz widzę że przesunęłaś drzwi,ale mimo wszystko jest ciasno i nie ma gdzie odsunąć krzesła,można dać węższy stół lub płytszy regał.Może jeszcze tak http://static.pokazywarka.pl/i/2461330/166446.jpg Edytowane 19 Listopada 2013 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 19.11.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) http://img29.imageshack.us/img29/5187/0ovz.jpg Edytowane 19 Listopada 2013 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlaczka 19.11.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) Bardzo dziękuję Wam za pomoc. Myślę, że skorzystamy z Waszych rad (szczególnie jeśli chodzi o powiększenie kuchni i przesunięcie drzwi). Ostateczny kształt salonu będzie pewnie zależał od projektu kuchni, a ten niestety zmienia się z dnia na dzień... Kinka- również spójrz na wymiary i oblicz, nie 150 a 197. Poprawiłam żeby było widać o co mi chodzi, uważam jak na salon z kuchnią w mieszkaniu można się jakoś zmieścić z tym stołem, ja mam w domu miejsce na jadalnie w takich wymiarach i nikt nie narzeka, ale to tylko moja propozycja. Lelik - czy nie uważasz, że jeśli zabuduje się piekarnik a obok wysoką lodówkę, to dalej powstanie taka dziwna wnęka którą trudno będzie zagospodarować i nie będzie zbyt dostępna? Myślałam właśnie o takiej kombinacji ale nie wiem co mogłoby tam być (może zlew) i czy będzie to praktyczne rozwiązanie... Edytowane 20 Listopada 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 20.11.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Pawlaczka- uważam że zlew w narożniku nie jest wygodny w użytkowaniu, proponuję umieścić w tym rogu na blacie szafkę-żaluzji otwieraną do góry albo otwarte półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts