kjastrzab 19.11.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witam serdecznie Od dłuższego czasu przeglądam forum ale dopiero teraz zdecydowałem się aktywnie uczestniczyć w życiu forum. Od początku: W chwili obecnej kończę (raczej wykańczam się ) budowę domu szkieletowego - 150m2... wg projektu CYRKON C96. O ile budowa domu nie sprawiała trudności tyle jego wykończenie to już kłopot dla mnie. Tak więc liczę na waszą pomoc lub dobrą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgaprudnicka 21.11.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Witam z tej strony Olga, obecnie mieszkam w Katowicach ale dom buduję - planuję w okolicach Wrocławia, dokładnie Oleśnica już nie mogę się doczekać aż opuszczę to najbardziej zatruta część naszego kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts