wg 14.05.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Ciekawe tylko jak się zgracie z tym transportem Będzie jechał po różnych budowach i zrzucał po trochu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 14.05.2004 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Składam relację z mojego dzisiejszego rajdu za sztachetkami, a więc faktycznie są sztachety (bo tak można je nazwać) w dość niskiej cenie, sztacheta 9cm szeroka, 2,8cm gruba, 1,5m długa, olszyna - 1,90złrygiel 10cm szeroki, 5cm gruby i 2,5m długi - 6,00zł W/w sztachety nie są niestety super suche, mam pytanie w związku z tym.jak np. położymy je na równej powierzchni i ułożymy jedna na drugiej, jaki czas musiały by przeschnąć przed ich zamontowaniem? Firma która je produkuje mieści się w miejscowości Wiskitki k/Żyrardowa. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wieczór 14.05.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Ja tam w życiu już nie zrobie.... Raz miałem i mi wystarczy. Co dwa lat trzeba sie było z tym bawić. Nowe listwy, część sztachet. Teraz mam płot Wiśniowskiego, ogniowo cynkowany. Na 10 lat mam spokój. Za 10 lat pomaluje go sobie i tyle. A pamiętajcie, z jakiego drewna byście nie mieli, jak nie impregnowali, praw chemii nie ominiecie. Musi zgnić....... Sorry za tak wielkie pocieszenie Pozdrawiam, Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotruspan2000 01.06.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Tutaj sie z kolega Wieczorem nie zgodze. Prawa chemii? a kolega wiezbe dachowa robi z rurek ocynkowanych? a moze z drewna? wiem... wiem... ze na wiezbe woda sie nie leje, snieg nie pada i slonce nie grzeje... ale zeby zgnilo po kilku latach? jak odpowiednio zabezpieczysz to nie zgnije... a drewniane sztachety sa SUPER! pozdrawiamPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts