Sabina778 19.11.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) Witam. Od rana mam problem z wodą w domu, otóż ma ona dziwny, brązowy kolor. Jak pozbyć się takiej wody? Jest to bardzo uciążliwe bo nie mogę zmywać, prać, wziąć prysznica itd ;/ EDIT: Woda pochodzi ze studni, która jest obok domu. Studia była czyszczona 2 lata temu. Edytowane 19 Listopada 2013 przez Sabina778 niepełne dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiek0 03.12.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 brązowa woda? cóż...ja co prawda miałem swego czasu problem ze swoją, ale to bardziej chodziło o poziom żelaza, koloru zbytnio nie zmienionego nie zauwazyłem. założyłem filtr narurowy z kellera i wystarczyło. teraz tylko wkłądy wymieniam. u Ciebie to brzmi doścć poważnie, mozę zró sobie na poczatek testy, a potem niech ci ktoś fachowo doradzi jakie rozwiązanie będzie najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts