labudin 19.11.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 witam. jestem w strasznej kropce bo wychodzą placki podczas czyszczenia , sprawa jest dość zawiła ale położony jest gipsar plus i na to acryl putz start + finisz wiem wiem ze to jest błąd ale to jest właśnie ta zawiłość dlaczego tak wyszło. Sprawa wygląda tak że wychodzą placki podczas czyszczenia akryl putza dociera się do gipsaru i ciągle w tych samych miejscach tak jak by się nie trzymał do tego gipsaru prosze o pomoc co teraz z tym zrobić i dlaczego tak sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 22.11.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Jakiego czyszczenia ? I nigdy w życiu już nie używaj tego gipsaru . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 28.11.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Dokładnie!!! Użyłeś jak dla mnie najgorszych materiałów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkk-kp 01.12.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Zedrzyj to co nałożyłeś, zagruntuj ponownie ścianę i nałóż nową gładź. Tym razem tylko ACRYL-PUTZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 20.12.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Szanowny Panie,Niezależnie od zastosowanego produktu, jego druga warstwa powinna mieć odpowiednią grubość (ok. 3 mm). Pozwala to na wyszlifowanie nierówności i pozostawienie reszty warstwy na ścianie. Opisany przez Pana problem nie jest wynikiem słabej przyczepności produktu, który w trakcie szlifowania zniknął ze ściany. Niemożliwe jest wprowadzenie na rynek produktu o bardzo dużej twardości, ponieważ nawet delikatne szlifowanie powodowałoby wiele problemów dla użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labudin 02.02.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Szanowny Panie, Niezależnie od zastosowanego produktu, jego druga warstwa powinna mieć odpowiednią grubość (ok. 3 mm). Pozwala to na wyszlifowanie nierówności i pozostawienie reszty warstwy na ścianie. Opisany przez Pana problem nie jest wynikiem słabej przyczepności produktu, który w trakcie szlifowania zniknął ze ściany. Niemożliwe jest wprowadzenie na rynek produktu o bardzo dużej twardości, ponieważ nawet delikatne szlifowanie powodowałoby wiele problemów dla użytkowników. niestety ale wasza gładź się całkowicie nie sprawdziła 2 ściany starłem nałożyłem konkurencyjny megaron i sprawa załatwiona także nikomu na 3 najgorszą zrobiłem tynk imitujący beton. nigdy i nikomu nie polecam gładzi Acryl-putz. aha a gładź była położona prawidłowo ok 4mm lecz w niektórych miejscach gładź się marszczyła i robiła się jak by sie zważyła tam wystarczyło przejechąć palcem i po gładzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 02.02.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Niemożliwe jest wprowadzenie na rynek produktu o bardzo dużej twardości, ponieważ nawet delikatne szlifowanie powodowałoby wiele problemów dla użytkowników. Szanowny Panie, jak nie jest możliwe ? Multi - Finish ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts