philo.z 19.11.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witam, Przy demontażu starej, metalowej ościeżnicy trochę nas poniosło. Uwaliliśmy nieco ze ściany działowej. Chcę ją wyrównać pod nową ościeżnice drewnianą. Nie jestem pewien co zastosować (jaki materiał) i jak to zrobić, żeby on później nie odpadł. Proszę o rady. A oto ścianka na zdjęciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver_stas 25.11.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Z czego ta ścianka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver_stas 25.11.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Teraz zobaczyłem , że z gipsu . Ile wynosi przerwa między ścianką a ościeżnicą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitfromhell 25.11.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ładnie wyrównać zniszczone krawędzie ściany i użyć pierwotnego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadex - Składy budowlane 26.11.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 To właśnie uroki budownictwa z wielkiej płyty, już nie raz zdarzyło nam się spotkać z tego typu przykładami. Trzeba przyznać, że wykucie ościeżnicy wbetonowanej w żelbetową ścianie to nie lada wyczyn. Pozostaje wyrównać ścianę kątówką i domurować jej brakujący kawałek z betonu komórkowego. Należy jednak pamiętać o zakotwiczeniu dobudowanej części do tej już istniejącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 26.11.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Witam, Przy demontażu starej, metalowej ościeżnicy trochę nas poniosło. Uwaliliśmy nieco ze ściany działowej. Chcę ją wyrównać pod nową ościeżnice drewnianą. Nie jestem pewien co zastosować (jaki materiał) i jak to zrobić, żeby on później nie odpadł. Proszę o rady. A oto ścianka na zdjęciu: [ATTACH=CONFIG]225561[/ATTACH] "jak się bawić, to się bawić: drzwi wyj... okno wstawić Jak tak popatrzyłem na Wasze dzieło, to mi się taki wierszy przypomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 28.11.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 rozebrac do końca i postawić ścianke z GK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdu 29.11.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Zrób tak jak radzi Hadex, nie ma sensu stawiać od nowa tej ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts