anioleczek2112 20.11.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Poszukuje pieca typu koza. Używany, nie musi być piękny Przyjmę (odbiorę osobiście) lub odkupie za jakąś atrakcyjną cenę. Województwo mazowieckie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmsg 20.11.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Chętnie oddam moją kozę - lokalizacja Żyrardów.Info poszło na skrzynkę. PozdrawiamGREGOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmsg 24.11.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Chętnie oddam moją kozę - lokalizacja Żyrardów. Info poszło na skrzynkę. Pozdrawiam GREGOR Moja oferta już jest nieaktualna. Koza pojechała do jednego z forumowiczów. Pozdrawiam GREGOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts