Fanft 23.11.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Zwrotu niechcianego towaru nie robiłem Po prostu raz dostałem uszkodzoną elektronikę, to odesłałem i dostałem z powrotem dobrą. Przerobiłem nawet temat towaru niezgodnego z opisem. Kupiłem karty pamięci które były "oszustwem" (zła pojemność). Po zgłoszeniu faktu dostałem zwrot kasy. Nawet nie musiałem odsyłać towaru. Pewnie wszyscy kupujący te karty zgłaszali problem i sprzedawca został "pogoniony" z aliexpress. Wiem, że większość ludzi nie ma zaufania do zakupów za granicą (bo brak wiedzy, bariera języka, nieufność itd.). Ja kupuję wszędzie. Z Chin kupowałem telefony, media player'y, kamery, drobną elektronikę, ciuchy, zabawki. Oczywiście zawsze stosuję zasadę "nieufności". Czytam opinie, dokonuję weryfikacji sklepu/sprzedawcy. Jak na razie zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanft 01.12.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 To jak to wygląda na żywo to w 90% zależy od aranżacji wnętrza Jest to po prostu świecący pasek. Gdzie go nalepisz, pod jakim kątem, za jaką "szybką" .... możliwości są tysiące. W ostatnim muratorze jest kupę fajnych zdjęć oświetlonych wnętrz. Sporo z nich to właśnie listwy LED'owe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjastrzab 02.12.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) jest postęp prac ale zmieniła mi sie nieco koncepcja. Zrobiłem dwie łazienki . Jedną "na bogato" a drugą w oprawach LED. Wieczorem podeślę zdjęcia (jak dam radę wkleić ) Edytowane 2 Grudnia 2013 przez kjastrzab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcio_er 31.12.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Edytowane 27 Października 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts