krakus73 20.11.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Czy ktoś z Was korzystał z usług tej firmy?? Mają dość ciekawą ofertę (jak na nasze potrzeby w sam raz), ale nie znalazłem nigdzie jakichkolwiek opinii na ich temat.Dlatego jeśli ktoś z Was ma drzwi wejściowe kupowane w PTZD i montowane przez nich, to będę bardzo wdzięczny za podzielenie się swoją opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 21.11.2013 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Dzisiaj skontaktował się ze mną ich "przedstawiciel", wczoraj uzgadniałem że ktoś do mnie się zgłosi w celu wykonania pomiaru itd.Tak więc ów "przedstawiciel" nawet nie wiedział po co do mnie dzwoni, ani tym bardziej nie miał ochoty wykonać jakiegokolwiek pomiaru, stwierdził że może mi zamontować drzwi wejściowe 80, 90 lub 100 i że nie ma potrzeby nic mierzyć bo to nie jest istotne !!!! Szybciutko podziękowałem i ostrzegam innych - trzymajcie się z daleka od tych "specjalistów" !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UżytkownikDrzwi 28.12.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Czy ktoś z Was korzystał z usług tej firmy?? Mają dość ciekawą ofertę (jak na nasze potrzeby w sam raz), ale nie znalazłem nigdzie jakichkolwiek opinii na ich temat. Dlatego jeśli ktoś z Was ma drzwi wejściowe kupowane w PTZD i montowane przez nich, to będę bardzo wdzięczny za podzielenie się swoją opinią. UWAGA!!! OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED KORZYSTANIEM Z USŁUG TEJ FIRMY!!! Przedstawiciel totalnie niekompetentny( miluśi do momentu podpisania umowy i wpłaty), chamski i arogancki. "fachowcy" to gwiazdy telewizyjnego programu USTERKA", towar niezgodny z zamówieniem, źle zamontowany a PTZD i jej przedstawiciel ma to gdzieś. Cytat przedstawiciela: skoro zapłaciłeś za drzwi to nie jesteś bogiem żeby koło cie skakać i siedź cicho i czekaj, my mamy czas na reakcje. ODRADZAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts