Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polska Technika Zabezpieczeń Drzwi - zna ktoś??

Recommended Posts

Czy ktoś z Was korzystał z usług tej firmy??

Mają dość ciekawą ofertę (jak na nasze potrzeby w sam raz), ale nie znalazłem nigdzie jakichkolwiek opinii na ich temat.

Dlatego jeśli ktoś z Was ma drzwi wejściowe kupowane w PTZD i montowane przez nich, to będę bardzo wdzięczny za podzielenie się swoją opinią.

Dzisiaj skontaktował się ze mną ich "przedstawiciel", wczoraj uzgadniałem że ktoś do mnie się zgłosi w celu wykonania pomiaru itd.

Tak więc ów "przedstawiciel" nawet nie wiedział po co do mnie dzwoni, ani tym bardziej nie miał ochoty wykonać jakiegokolwiek pomiaru, stwierdził że może mi zamontować drzwi wejściowe 80, 90 lub 100 i że nie ma potrzeby nic mierzyć bo to nie jest istotne !!!!

Szybciutko podziękowałem i ostrzegam innych - trzymajcie się z daleka od tych "specjalistów" !!!

• 1 month później...
Czy ktoś z Was korzystał z usług tej firmy??

Mają dość ciekawą ofertę (jak na nasze potrzeby w sam raz), ale nie znalazłem nigdzie jakichkolwiek opinii na ich temat.

Dlatego jeśli ktoś z Was ma drzwi wejściowe kupowane w PTZD i montowane przez nich, to będę bardzo wdzięczny za podzielenie się swoją opinią.

UWAGA!!! OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED KORZYSTANIEM Z USŁUG TEJ FIRMY!!! Przedstawiciel totalnie niekompetentny( miluśi do momentu podpisania umowy i wpłaty), chamski i arogancki. "fachowcy" to gwiazdy telewizyjnego programu USTERKA", towar niezgodny z zamówieniem, źle zamontowany a PTZD i jej przedstawiciel ma to gdzieś. Cytat przedstawiciela: skoro zapłaciłeś za drzwi to nie jesteś bogiem żeby koło cie skakać i siedź cicho i czekaj, my mamy czas na reakcje. ODRADZAM!!!!