kmocny 12.05.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 witam pytanie jak w temacie http://archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=83 konkretnie mam na mysli wersje z podwojnym garazem pozdrawiam kmocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 13.05.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 witam, domek ładny, ale: 1. za mały salon-25 m to za mało miejsca na kominek, stół ileś tam krzeseł i kanapę. 2. dach nadaje temu domkowi uroku, ale: będzie kosztował trochę kasy min. 30 tys przy pokryciu tego dachu blachodachówą (dużo skosów, dużo obróbek), ale jeśli ktoś ma kasę to życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 13.05.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Bardzo ładny, choć faktycznie nietani (dach, okna z łukami). Taras jakby przymały, ale zawsze można zrobić większy. Przydałaby się jedna nieco większa łazienka, ale i teraz nie jest najgorzej. Co do potrzeby istnienia balkoników (tu aż 3 szt.!) w domu jednorodzinnym, opinie forumowiczów są silnie spolaryzowane, ale co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 13.05.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Zobacz też APS121 - praktycznie to samo, tylko z podwójnym garażem i wykuszem. Mnie się bardziej podoba - właśnie taki buduję. Zobacz wątek Archi-Projekt z Lublina w dziale Projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 13.05.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Zobacz też APS121 - praktycznie to samo, tylko z podwójnym garażem i wykuszem. Mnie się bardziej podoba - właśnie taki buduję. Zobacz wątek Archi-Projekt z Lublina w dziale Projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmocny 16.05.2004 01:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 dziekuje za uwagi - balkony, to wydaje mi sie, ze dom straci swoj urok bez nich- dach - pokrycie planuje z dachowki bitumicznej- 83 bardziej pasuje w stosunku do stron swiata u mnie na dzialce wg: na jakim jestes etapie ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts