Gość jurdyk 21.11.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Wertuje cały czas tematy odnośnie podłogówki w całym domu i nurtuje mnie temat rozdzielaczy. Jaki powinienem wybrać ? Na co zwrócić uwagę ? Z tego co zdążyłem sie zorientować powinny mieć rotametry (przepływomierze) i zawory termostatyczne. Kluczowe (chyba) firmy to: kan-therm, tece, rehau. Co polecacie ? Interesuje mnie sam rozdzielacz, pompa będzie osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 21.11.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 było tyle razy - leniwy jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jurdyk 21.11.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Przecież napisałem że czytałem i weruje temat. Ale chciałem sie jeszcze upewnić i dowiedzieć co o tym myślicie na obecną chwilę. Czy wystarczy zwrócić uwagę żeby miały rotametry i zawory przystosowane do głowic termostatycznych, czy jeszcze trzeba o tym pamiętać. Czy firmy kan-therm, rehau, tece są ok w tej kwestii czy może jeszcze jakieś polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 21.11.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 o ile pamietam ostatnia dyskusja na ten temat skończyła się 2 miesiące temu. Uważasz że technologia tak skoczyła do przodu że coś się w temacie zmieniło? w kolejności od najdroższych: rehau, kan-therm, tece - wybieraj w zależności od zasobności portfela jesteś z Warszawy - to firma Techniprot z Pruszkowa robi niedrogo różne różności i można dostosować samemu ( robili kiedyś da rehau) na rozdzielaczu nie montuje się głowic termostatycznych tylko siłowniki, zastanów sie czy są ci potrzebne, jak zwarta bryła domu niskoenergetycznego to bez sensu, tylko projekt dobry potrzebny - tak że sam widzisz jak mało czytałeś, a wszystko z lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 21.11.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ja mam wszystko w systemie Uponor plus certyfikat gwarancyjny na 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts