Magdzia 07.10.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 A ja muszę się pochwalić. Nasza przyszła dzidzia 2 dni temu pierwszy raz mnie kopnęła w brzyszku mojej ukochanej Żonki. Co to za urocze i boskie uczucie. Nowe życie rozkwita i już niedługo będzie wśród nas. Jaki ja jestem szczęśliwy. Tak długo czekaliśmy na nasze maleństwo i wreszcie będzie z nami. Już niedługo, może, dowiemy się jakiej jest płci nasze maleństwo. Jak na razie ma około 10 cm. Wakmen - polecam trójwymiarowe USG. Coś NIESAMOWITEGO! Widziałam efekt w TV - widzać normalnie jak na filmie twarz, całe ciałko. No cudo! Bo na takim normalnym USG to trzeba dużo wyobraźni i sugestii lekarza, żeby cokolwiek zobaczyć. BTW mieczotronix - czekamy na nowe fotki Stasia Bo to hobby chyba ma już nowych zwolenników (przynajmniej jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 08.10.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 ... Wakmen - polecam trójwymiarowe USG. Coś NIESAMOWITEGO! Widziałam efekt w TV - widzać normalnie jak na filmie twarz, całe ciałko. No cudo! Bo na takim normalnym USG to trzeba dużo wyobraźni i sugestii lekarza, żeby cokolwiek zobaczyć. ... Mi to wyobraźnia już pracuje gdy dotykam brzusia Żoneczki a maluszek co jakiśczas i b. delikatnie się wierci. Jakie to jest niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 08.10.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 ... Wakmen - polecam trójwymiarowe USG. Coś NIESAMOWITEGO! Widziałam efekt w TV - widzać normalnie jak na filmie twarz, całe ciałko. No cudo! Bo na takim normalnym USG to trzeba dużo wyobraźni i sugestii lekarza, żeby cokolwiek zobaczyć. ... Mi to wyobraźnia już pracuje gdy dotykam brzusia Żoneczki a maluszek co jakiśczas i b. delikatnie się wierci. Jakie to jest niesamowite. Fajnie macie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 22.12.2004 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 rośnie chłop rośniehttp://mieczu.webd.pl/galeria/albums/userpics/10001/r-DSC06102.jpg pozatym jest śliczniejszy od chłopaka z boysbanduhttp://mieczu.webd.pl/galeria/albums/userpics/10001/r-DSC06108.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 22.12.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 No, na tym ostatnim zdjęciu to prędzej urocza Stasia, niż chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelina12212 09.07.2022 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 No jak dla mnie to wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts