ekmir 21.11.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 schody strychowe - jakie macie i czy jesteście z nich zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 22.11.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Nikt nie ma takich schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 22.11.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ja mam Ale nie wiem jakie..... kupiłem od koleżki który kupił je na jakąś wykończeniówkę i nie pasowały, albo coś.... Dałem 110 zł A czy jestem z nich zadowolony? oczywiście... od 2 lat korzystałem z nich jakieś 5 razy, sprawdzają się doskonale Cieszę się, że mogłem Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 23.11.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Nie wiedząc jakie masz schody, pomogłeś mi bardzo Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 23.11.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 http://allegro.pl/schody-strychowe-fakro-ltk-thermo-55x120-u-0-76-i3708121824.html kup takie aby była jak najcieplejszemam osibiscie 2 pary takich schodów na strych nad garazem i na strych nad piętrem w przeciwienstwie do ewbuxxxo wchodzę często na stryszek na garazem bo mam tam uprawę konopii indyjskichczasami tez ukrywam tam nielegalnie przedostających sie do USA imigramntów kubanskich w ilosci 50 do 60 osób. pamietam ze jeden wykonawca chciał je tak zamontowac abym wchodził bezposrednio na sciankę kolankową a nie odwrotnie jak ja chciałem abym wchodził w najwyzszym punkcie poddasza - to był głupi wykonawca ciec jakich wiele jeszcze na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 24.11.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ja też potrzebuję dwie pary schodów. Chociaż nie mam zamiaru wchodzić tam często Mam niestety ograniczenia wymiarowe: - w pierwszym przypadku mało miejsca na skrzynię (69x99 [cm]), - w drugim przypadku mało miejsca na rozłożenie (wymiar podłogi/miejsca na rozłożenie - 140 [cm]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 24.11.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 http://allegro.pl/schody-strychowe-fakro-ltk-thermo-55x120-u-0-76-i3708121824.html kup takie aby była jak najcieplejsze mam osibiscie 2 pary takich schodów na strych nad garazem i na strych nad piętrem w przeciwienstwie do ewbuxxxo wchodzę często na stryszek na garazem bo mam tam uprawę konopii indyjskich czasami tez ukrywam tam nielegalnie przedostających sie do USA imigramntów kubanskich w ilosci 50 do 60 osób. pamietam ze jeden wykonawca chciał je tak zamontowac abym wchodził bezposrednio na sciankę kolankową a nie odwrotnie jak ja chciałem abym wchodził w najwyzszym punkcie poddasza - to był głupi wykonawca ciec jakich wiele jeszcze na rynku. dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 03.12.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Czy lepsze są schody drewniane czy metalowe?czy metalowe więcej ważą?Te 60x90 chyba wystarczą,cena jedych i drugich ok.330zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 03.12.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Odrobinkę obczytałam temat drabinek, o metalowych użytkownicy piszą-że się chwieją.O wszystkich zaś, użytkowniczki, że ciężko je składać....A ja sobie nie wyobrażam, jak je rozłożyć i złożyć; a zamierzam często korzystaćTeż nie wiem, co kupić, aby mnie rodzina nie znalazła w kształcie naleśnika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 04.12.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 My kupilismy w Leroy Merlin schody Dolle Extra Plus 70x140 (http://www.dolle.com.pl/sklep/artykul-1-4). Wykonanie, stabilnosc, wszytsko wg mnie jest ok. Wprawdzie jeszcze nie mieszkamy ale Gosia probowala je otwierac i zamykac i nie bylo z tym klopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 14.01.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 ja jestem jeszcze przed zakupem, ale wszystkie te schody są dla mnie...za krótkie, za niskie maksymalnie wysokość pomieszczenia - przynajmniej z materiałów reklamowych od takich schodów - to 320cm ja od podłogi do strychu mam 380 cm nigdzie nie widziałem takich schodów ktoś może spotkał o takiej charakterystyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luky007 15.01.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 @ekmir: Ja kupiłem najtańsze schody na allegro które pasowały mi wielkością, nazywają się "OMAN MINI 80x70 OCIEPLONE STALLUX" jakość wykonania jest bardzo wporządku, ja na strych bede wybierał się dwa razy w roku: po choinke i z choinką . Nie widze sensu przepłacać za ten element domu grunt żeby ci pasowały do otworu. @ okobar: Kupione przeze mnie schody są za krótkie o 15cm - poprostu na tak mały otwór nie było dłuższych niż na pomieszczenie ~260cm (mam 285). Ale poradziłem sobie dość prosto: mały wąski kawałek styropianu 15cm z przyklejoną na wierzch panelą od góry stanowi podparcie dla rozłożonych schodów - dla tych 2 razy w roku rozwiązanie satysfakcjonujące. Jak bardzo chcesz to możesz też u stolarza dorobić brakującą długość do rozłożenia jako takie rozkładane drewniane stopki które przykręci ci do schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 15.01.2014 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 pewnie skończy się na stolarzach... szczególnie że biorąc pod uwagę ze otwór w strychu mam zgodny z projektem czyli 90cm x 90cm ciut maławy, szczególnie dla tak dużej wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 16.01.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ja mam Veluxa i w porównianu z tymi z marketu (szwagier ma) są rewalacyjne. Do tego maja jeszcze niewielką pomocną balustradke i najważniejsze - można dokupić listwy maskujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts