krzychod 21.11.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Witam. Proszę o informacje czy wykonując nadbudowę domu wraz ze zmianą konstrukcji dachu można do tematu podejść tak, że osoba na którą wydano pozwolenie na budowę rozlicza (bądź nie rozlicza jeśli nie chce) różnicę w VAT na materiały wykorzystane do momentu pokrycia dachu papą podkładową, a ja jako obecny właściciel rozliczam różnicę w Vat za zakup papy wierzchniego krycia, którą kupiłem na moje nazwisko i traktuję to jako remont dachu. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 22.11.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychod 23.11.2013 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Można. dziękuję za szybką i konkretną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts